Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă PSD ALBA | Județul Alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu în centrul capitalei europene

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă PSD ALBA | Județul Alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu în centrul capitalei europene

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a continuat seria evenimentelor de promovare a județului Alba printr-un eveniment organizat chiar în centrul capitalei europene, Bruxelles. Artiști, producători locali și oameni de cultură din județul Alba au încântat miile de participanți la evenimentul organizat de comunitatea românească din Belgia cu sprijinul eurodeputatului de Alba.

„Este deja al zecelea an când sprijin, în calitate de europarlamentar, organizarea în centrul capitalei europene, la Bruxelles, a celui mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia organizat de Asociația Belgo-Română Arthis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anul acesta am avut un stand dedicat județului Alba, o expoziție de fotografie care prezintă tradițiile și patrimoniul cultural din județ precum și artiști și producători locali din diferite localități din județul nostru.

Citește și: Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Aceste acțiuni înseamnă să te lupți, cu profesionalism și creativitate, pentru o Românie puternică în Europa și un județ Alba respectat și recunoscut la nivel european.

Artiști, producători locali, oameni de cultură și reprezentanți ai presei din diferite zone ale țării și de acasă, din județul Alba, au fost invitații mei pentru câteva zile la Parlamentul European pentru a vedea cum putem promova împreună mai bine tradițiile românești, produsele locale și specificul național la nivel european.

Nu voi ezita niciodată să promovez cu mândrie tradițiile și identitatea noastră națională, folosind mecanismele și oportunitățile europene pentru le face mai cunoscute și pentru a se dezvolta, în spiritul unității prin diversitate, care caracterizează proiectul Uniunii Europene.

De altfel, sunt autorul mai multor amendamente și inițiative la nivel european pentru finanțarea culturii autohtone și tradiționale în calitatea mea de vicepreședinte al comisiei din Parlamentul European care se ocupă de cultură și educație” a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Citește și: Comunicat de presă Beniamin Todosiu (deputat de Alba): Solicit public demiterea conducerii politice a Spitalului Aiud din cauza neregulilor descoperite de Curtea de Conturi

Evenimentul din Piața Bursei s-a bucurat de prezența autorităților belgiene reprezentate de Primarul orașului Bruxelles Philippe Close însoțit de o serie de miniștri și parlamentari din Belgia.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat tânărul patriot al României, Tudor Limbean, care a încântat miile de oameni prezenți la evenimentul nostru din centrul Bruxelles-ului, tulnicăresele Geanina Onețiu și Crinela Narița, două doamne de ispravă care promovează acest simbol pentru județul Alba și pentru România, o tânără artistă cu o voce de excepție care va avea cu siguranță un viitor strălucit, Georgiana Pavelescu, și mai mulți producători locali din Alba prezenți la eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea