Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: USR și-a desemnat candidații la primăriile din Câmpeni, Vințu de Jos și Zlatna. La Cugir, competiția este deschisă și către exterior.

Andreea Ștefan

Publicat

în

Partidul Uniunea Salvați România (USR), cel mai democratic și transparent partid, și-a desemnat primii candidați la primărie pentru alegerile de anul viitor. Adunările generale ale filialelor USR din Câmpeni, Vințu de Jos și Zlatna, și-au desemnat candidații la primărie prin votul democratic al tuturor membrilor.

Sorin  Nicolae Trif – La Câmpeni a fost furat inclusiv respectul !

Sorin Nicolae Trif nu a mai făcut politică niciodată. „România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” este motto-ul care l-a motivat să adere la USR.  De profesie inginer IT și cu o vastă experiență în domeniul financiar – bancar, Sorin Nicolae Trif  vrea să readucă în Câmpeni respectul.

„În Câmpeni, puținii locuitori care au mai rămas au parte de o administrație lipsită de respect, care îi tratează cu aroganță. Vreau ca cetățenii acestor locuri, uitate de lume, dar plătitori de taxe și impozite, să fie tratați cu respect de către administrație. Prioritățile mele sunt infrastructura și accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea  orașului. Moții trebuie să redevină mândrii de țara lor! ” a declarat Sorin Nicolae Trif.                  

Alina Coltor: La Vințu se vine, nu se pleacă!

USR Vințu de Jos a desemnat candidat la Primăria comunei o doamnă, mamă a trei copii. Alina Nicoleta Coltor, cu profunde rădăcini în Vințu de Jos, a decis să se implice în politică, având convingerea că poate contribui la dezvoltarea comunității din care face parte. Alina Coltor este licențiată în ingineria mediului, urmează un master în economie, domeniu în care profesează în cadrul unei companii multinaționale.

„Vințu de Jos are un nume predestinat. La Vințu se vine, nu se pleacă! Județul nostru se află într-un constant proces de depopulare. Sunt convinsă că Vințu de Jos poate să fie o casă primitoare, mai ales pentru tineri, dar pentru asta trebuie să  investim într-o creșă și o grădiniță cu program prelungit. Un sistem de irigații este primordial pentru sustenabilitatea investițiilor din agricultură. Să nu uităm de potențialul turistic al zonei care poate face parte dintr-o strategie comună cu obiectivele din Alba Iulia. Cred cu tărie că pot să fac din Vințu de Jos o comună cu adevărat europeană în care să vii, nu să pleci!”, a transmis Alina Coltor.

Cristian Câmpean: Zlatna are nevoie de tineri!

 La Zlatna, Adunarea Generală a filialei USR l-a desemnat candidat la Primărie pe Cristian Cîmpean. În vârstă de doar 29 de ani, crescut în satul Valea Mică,  cu studii în marketing și cu o vastă experiență în vânzări , Cristian Câmpean va promova politici centrate pe tineret.

Zlatna are nevoie de tineri! Vreau să fiu un exemplu pentru generația mea și invit toți tinerii să creadă în oportunitățile de dezvoltare a Zlatnei. Suntem mulțumiți că infrastructura stradală și rețeaua de utilități s-au extins și în satele aparținătoare, dar din păcate, tinerii tot pleacă din Zlatna. Îmi doresc realizarea unor parteneriate cu agenți economici pentru implementarea învățământului dual și la Zlatna. Din păcate, marea parte a oamenilor activi din zonă, și care fac naveta la Alba Iulia, sunt muncitori necalificați. Dacă tot nu reușim să atragem investiții în zonă, măcar cei care vor face naveta să fie calificați. Pe lângă asta, Zlatna poate să redevină tânără creând facilitați pentru tinerele familii, iar spațiile locative din oraș trebuie susținute pentru reabilitarea termică”, crede Cristian Cîmpean.

 

Reamintim ca USR este singurul partid care își desemnează candidații în cel mai democratic mod cu putință, prin participarea tuturor membrilor și în cadrul unor competiții deschise atât pentru membri, cât și pentru elitele  din societatea civilă.  Filialele locale dețin autonomia de a-și  stabili  strategia prin care își aleg candidații la alegeri, în acord cu prevederile statutului USR.  În prezent, USR Cugir a deschis o competiție pentru desemnarea candidatului la primărie, la care se poate înscrie orice cugirean  care are o viziune de dezvoltare pentru comunitate.

„Va fi o competiție transparentă, deschisă spre exterior, prin care vom dovedi că politica se poate face altfel, nu doar în spatele ușilor închise. Candidații vor avea ocazia de a-și prezenta ideile pentru Primărie și de a se confrunta în dezbateri”, ne-a transmis Claudiu Nemeș președintele filialei USR Cugir.

Calendarul complet al competiției de la Cugir este următorul:

◼ 13 octombrie – data limită pentru anunțarea candidaturilor;

◼ 20 octombrie – data limită pentru depunerea  programului de candidatură;

◼ 21 octombrie – 01 noiembrie – perioada de promovare internă;

◼ 03 noiembrie – Adunarea Generală va alege candidatul;

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea