Comunicat de presă, Traian Pandor, primarul din Baia de Aries: „Deputatul Florin Roman a făcut dreptate pentru pensionari”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Domnule deputat Roman, noi cei din Apuseni, de ce nu suntem cuprinși în legea în care ne putem pensiona cu doi ani mai devreme, că și la noi în zonele miniere a fost poluare?

Aceata a fost întrebarea mea pentru Florin Roman! Mi-a răspuns cu fermitate și încredere: Traiane, o rezolv! Și în două săptămâni amendamentul lui a devenit litera de lege. Iar astăzi, locuitorii din Baia de Arieș, Lupșa, Abrud, Roșia Montană și pe o raza de 8 km de aceste localități,oamenii se pot pensiona mai repede, fără a suporta penalități.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Florin Roman ne-a ajutat atunci când i-am cerut sprijinul. Concret, nu prin povesti! Este din punctul meu de vedere, nu doar cel mai luptător, ci și cel mai performant parlamentar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Eu îl voi susține cu toată determinarea și va îndemn sa îl sustinem pentru că vom câștiga împreună un deputat, care luptă pentru Baia de Arieș și pentru Apuseni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

SILVIU de le Zlatna 2 noiembrie 2020 at 10:47

Nu este nici un fel de dreptate în această prevedere ! Cei de la Casele de Pensii nu iau în considerare aceasta prevedere legală dacă beneficiezi-ca fost angajat- de reducerea vârstei de pensionare datorita grupei de muncă!!! In Normele de aplicare a legii sau în textul ei, trebuia să se prevadă în mod expres că reducerea vârstei de pensionare cu încă doi ani pentru locuitorii acestor zone și localități afectate de poluare masivă, se face pentru a contracara/compensa speranța de viață redusă a acestora TOCMAI DATORITĂ POLUĂRII ȘI MEDIULUI TOXIC ÎN CARE AU FOST NEVOIȚI SĂ TRĂIASCĂ!!! Reducerea vârstei de pensionare se acordă pentru CONDIȚIILE DE MUNCĂ, iar acești doi ani PENTRU CONDIȚIILE DE VIAȚĂ, PENTRU POLUAREA DIN ZONELE ÎN CARE AU TRĂIT ACEȘTI OAMENI!!!! Asta trebuia să rezolve această lege, nu dorința populistă a unora care mai candidează la alegerile parlamentare din acest an!! Așa că, nu vă mai bateți cu cărămida în piept că ați rezlovat o problemă importantă, că nu este adevărat!!!
Dacă nu se aplică legea decât pentru cei care NU AU LUCRAT ÎN MEDIILE TOXICE ȘI/SAU PERICULOASE din fabricile și minele din zonele desemnate prin lege, inseamnă că legea este discriminatorie pentru noi!!! Este neconstituțională și nu produce efectele scontate PENTRU TOȚI CEI CARE AR FI TREBUIT SĂ FIE VIZAȚI DE EA!!!

Comentariile sunt oprite