Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Comunicat de presă SC HOTEL AXA SRL – lansarea implementării proiectului „SPAȚII DE CAZARE PE PERIOADĂ SCURTĂ ȘI ÎNDELUNGATĂ (LOCUINȚE COLECTIVE)”

Andreea Ștefan

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ

 Data publicării (21.09.2018)

S.C. HOTEL AXA S.R.L.  informează

Lansarea implementării proiectului „SPAȚII DE CAZARE PE PERIOADĂ SCURTĂ ȘI ÎNDELUNGATĂ (LOCUINȚE COLECTIVE)”, începând cu data semnării contractului de finanțare 5.09.2018 și până la data de 31.08.2020.

Proiectul „SPAȚII DE CAZARE PE PERIOADĂ SCURTĂ ȘI ÎNDELUNGATĂ (LOCUINȚE COLECTIVE)”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. HOTEL AXA S.R.L. și are o valoare totală de 7.848.620,14 lei, din care 4.485.340,79 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul S.C. HOTEL AXA S.R.L. constă în îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii a S.C. HOTEL AXA S.R.L. în cadrul sectorului „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” – cod CAEN 5520. Premisa îndeplinirii acestui scop o reprezintă crearea unei noi unități de cazare în vederea prestării unor servicii de cazare moderne prin oferirea unor opțiuni atractive, astfel fiind necesară realizarea unei investiții în vederea construirii unei noi unități de cazare, precum și dotarea acesteia cu mijloace fixe specifice domeniului de activitate vizat.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Crearea unei unități de cazare noi, prin construirea și dotarea spațiului în scopul demarării activității vizate în vederea asigurării nivelului calitativ al serviciilor de cazare și asigurarea protejării mediului înconjurător în urma utilizării unor mijloace fixe eficiente energetic datorită diminuării consumului de energie.
  2. Internaționalizarea serviciilor de cazare prin participarea la nivel internațional, în afara României, la târguri, misiuni comerciale, expoziții, în calitate de expozant.
  3. Creșterea numărului de angajați, în vederea asigurării necesarului de personal din cadrul societății, fapt care conduce la o mai bună gestionare a resurselor umane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea