Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, președinte interimar PSD Alba: Mulțumim tuturor oamenilor din Ciuruleasa și Meteș care au votat pentru o administrație de stânga!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mulțumim tuturor oamenilor din Ciuruleasa și Meteș care au crezut în echipa PSD Alba, în candidații noștri, respectiv în proiectele lor de dezvoltare și au votat pentru o administrație eficientă de stânga. Respectăm opțiunile electorale ale celorlalți cetățeni. Atât pentru ei, cât și pentru cei care au ales să nu își exprime dreptul de vot la aceste alegeri, ne dorim să devenim o alternativă!

Îi felicit pe Marius Ioan Cioara, primarul ales al comunei Ciuruleasa, dar și pe Traian Nicolae Ursaleș care, în calitate de consilier local și om al locului, va fi alături în continuare de cetățeni!

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor colegilor din PSD Alba care s-au implicat activ în această perioadă și au sprijinit cu toate forțele candidații social-democrați. Am demonstrat că suntem o echipă unită, puternică!

Mesajul meu pentru cei toți care vor să facă parte din echipa noastră este unul clar: în PSD este loc pentru toată lumea, pentru toți oamenii de bună credință, care vor să aducă plusvaloare comunităților din care fac parte, pentru toți cei care vor să muncească în folosul celor mulți, pentru toți cei care cred în valorile politicii de stânga.

Ne bucurăm că la nivel național PSD a câștigat alegerile locale parțiale, iar 17 dintre cele 35 de localități, 3 orașe din 6, în care s-au organizat scrutine electorale, vor avea administrații social-democrate.

Vremea cuvintelor multe a trecut. E timpul faptelor! Voi fi alături de toți aleșii locali din județul nostru care au nevoie de sprijinul meu!

Președintele interimar al PSD Alba,
Radu-Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea