Comunicat de presă| Radu Tuhuț, candidat PSD Alba: Ușa biroului meu va fi mereu deschisă! Veți găsi același om pentru oameni (P)

România se află în fața unor alegeri extrem de importante pentru că de rezultatul lor depinde parcursul țării în următorii patru ani, calitatea vieții oamenilor, politica de dezvoltare și cea investițională, precum și nivelul salariilor și pensiilor.

Cu partidul Social Democrat aveți siguranța unui trai mai bun, siguranța pensiilor și salariilor, siguranța serviciilor medicale, siguranța realizării de investiții în educație și infrastructura rutieră, siguranța finanțării echidistante a comunităților locale.

Suntem cel mai mare și puternic partid din România! La fel ca toate partidele, PSD a avut suișuri și coborâșuri, a făcut greșeli și fapte bune, dar, spre deosebire de celelalte, mereu a acționat gândindu-se la necesitățile celor mulți. Împreună am reușit să facem ceva pentru fiecare domeniu: cadrelor medicale le-au fost crescute salariile și astfel au rămas în țară; cadrelor didactice le-au fost reîntregite veniturile și le-a fost redată demnitatea; mediul privat a apreciat reducerea TVA-ului și a altor taxe; administrațiile locale s-au bucurat de mari finanțări pentru investiții în infrastructură, educație și locuire; hotelierii, antreprenorii din turism – voucherele de vacanță; fermierii – programele concrete de susținere a agriculturii și pentru creșterea animalelor; elevii și studenții – creșterea fondului de burse și transportul gratuit cu trenul, iar lista poate continua.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi rămâne la fel, același om, pentru oameni, a cărui ușă va fi mereu deschisă; pentru bunăstarea cetățenilor, voi colabora deschis, transparent cu toți primarii. Voi munci pentru îmbunătățirea legislației aplicabile administrațiilor publice, de care va beneficia deopotrivă și cetățenii. Mă voi implica la fel de mult pentru respectarea dreptului la educație în comunitățile rurale, pentru asigurarea de servicii medicale în fiecare comună, pentru finanțarea corespunzătoare și a orașelor mici și mijlocii. Sunt convins că Alba și Transilvania vor câștiga mult prin descentralizare.

Îi asigur pe toți cei din Țara Moților că îmi doresc să menținem relația bună de colaborare, iar pe cei din alte zone ale județului Alba, că vreau să îi cunosc și să le reprezint interesele în Parlamentul României. Îmi doresc o bună relație de colaborare cu toți cetățenii, indiferent de opțiunea lor politică, deoarece știu că oamenii au drepturi și libertăți, care constau inclusiv în opțiunea de a alege ceea ce cred că este mai bine pentru ei și pentru familiile lor. Încrederea se câștigă prin fapte. Nu am, nu am avut și nu voi avea niciodată orgolii politice și, la fel ca până acum, faptele mele vor fi un răspuns la consultările corecte cu oamenii, a căror voință va fi mereu pe primul plan!

Cei care mă cunosc știu că pentru mine politica se rezumă la cele 30 de zile de campanie electorală, iar apoi rămâne doar administrația și guvernarea în folosul cetățenilor. Politicienii trec, funcțiile sunt vremelnice, iar singurele care rămân sunt faptele bune și omenia. Pe acestea vreau să îmi clădesc cariera politică și în următorii patru ani.

Vă îndemn pe toți să votați la alegerile parlamentare ”Noul PSD”, ai cărui specialiști, noi și vechi, dar toți cu experiență, vor schimba România în bine!

Cu stimă,
Jr. Radu Marcel Tuhuț,
Candidat PSD Alba pentru Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro