Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, candidat PSD Alba: Ușa biroului meu va fi mereu deschisă! Veți găsi același om pentru oameni (P)

Publicat

în

România se află în fața unor alegeri extrem de importante pentru că de rezultatul lor depinde parcursul țării în următorii patru ani, calitatea vieții oamenilor, politica de dezvoltare și cea investițională, precum și nivelul salariilor și pensiilor.

Cu partidul Social Democrat aveți siguranța unui trai mai bun, siguranța pensiilor și salariilor, siguranța serviciilor medicale, siguranța realizării de investiții în educație și infrastructura rutieră, siguranța finanțării echidistante a comunităților locale.

Suntem cel mai mare și puternic partid din România! La fel ca toate partidele, PSD a avut suișuri și coborâșuri, a făcut greșeli și fapte bune, dar, spre deosebire de celelalte, mereu a acționat gândindu-se la necesitățile celor mulți. Împreună am reușit să facem ceva pentru fiecare domeniu: cadrelor medicale le-au fost crescute salariile și astfel au rămas în țară; cadrelor didactice le-au fost reîntregite veniturile și le-a fost redată demnitatea; mediul privat a apreciat reducerea TVA-ului și a altor taxe; administrațiile locale s-au bucurat de mari finanțări pentru investiții în infrastructură, educație și locuire; hotelierii, antreprenorii din turism – voucherele de vacanță; fermierii – programele concrete de susținere a agriculturii și pentru creșterea animalelor; elevii și studenții – creșterea fondului de burse și transportul gratuit cu trenul, iar lista poate continua.

Electrica Furnizare Discount

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi rămâne la fel, același om, pentru oameni, a cărui ușă va fi mereu deschisă; pentru bunăstarea cetățenilor, voi colabora deschis, transparent cu toți primarii. Voi munci pentru îmbunătățirea legislației aplicabile administrațiilor publice, de care va beneficia deopotrivă și cetățenii. Mă voi implica la fel de mult pentru respectarea dreptului la educație în comunitățile rurale, pentru asigurarea de servicii medicale în fiecare comună, pentru finanțarea corespunzătoare și a orașelor mici și mijlocii. Sunt convins că Alba și Transilvania vor câștiga mult prin descentralizare.

Îi asigur pe toți cei din Țara Moților că îmi doresc să menținem relația bună de colaborare, iar pe cei din alte zone ale județului Alba, că vreau să îi cunosc și să le reprezint interesele în Parlamentul României. Îmi doresc o bună relație de colaborare cu toți cetățenii, indiferent de opțiunea lor politică, deoarece știu că oamenii au drepturi și libertăți, care constau inclusiv în opțiunea de a alege ceea ce cred că este mai bine pentru ei și pentru familiile lor. Încrederea se câștigă prin fapte. Nu am, nu am avut și nu voi avea niciodată orgolii politice și, la fel ca până acum, faptele mele vor fi un răspuns la consultările corecte cu oamenii, a căror voință va fi mereu pe primul plan!

Cei care mă cunosc știu că pentru mine politica se rezumă la cele 30 de zile de campanie electorală, iar apoi rămâne doar administrația și guvernarea în folosul cetățenilor. Politicienii trec, funcțiile sunt vremelnice, iar singurele care rămân sunt faptele bune și omenia. Pe acestea vreau să îmi clădesc cariera politică și în următorii patru ani.

Vă îndemn pe toți să votați la alegerile parlamentare ”Noul PSD”, ai cărui specialiști, noi și vechi, dar toți cu experiență, vor schimba România în bine!

Cu stimă,
Jr. Radu Marcel Tuhuț,
Candidat PSD Alba pentru Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020

Publicitate

Politică Administrație

Ședință de URGENȚĂ la Guvern: Premierul Nicolae Ciucă a convocat toți miniștrii. Se va discuta despre noua tulpină OMICRON

Publicat

în

Ședință de URGENȚĂ la Guvern: Premierul Nicolae Ciucă a convocat toți miniștrii. Se va discuta despre noua tulpină OMICRON

În ședință se va discuta despre noua tulpină, dar și despre situația românilor aflați în Africa de Sud, după ce zborurile din și către această țară au fost anulate.

În Europa, un singur caz asociat variantei Omicron a fost descoperit în Belgia, un caz suspect a fost raportat în Germania şi un altul în Republica Cehă. Şaizeci şi una de persoane care au fost testate pozitiv la întoarcerea lor din Africa de Sud stârnesc îngrijorări şi în Ţările de Jos, însă, pentru moment, medicii olandezi nu putut să confirme dacă ele sunt purtătoare ale noii variante virale.

Electrica Furnizare Discount

Varianta Omicron a fost identificată şi în Malawi, Israel – la o persoană venită din Malawi -, Botswana şi Hong Kong.

Într-un comunicat, compania AstraZeneca a anunţat că a „dezvoltat, în strânsă colaborare cu Universitatea Oxford, o platformă vaccinală ce permite o reacţie rapidă la noile variante care pot să apară”. Compania farmaceutică anglo-suedeză a precizat că „desfăşoară deja cercetări în zonele în care noua variantă a fost detectată”.

Producătorii de vaccinuri anti-COVID-19 Pfizer-BioNTech, Moderna şi Novavax s-au declarat şi ei încrezători în capacitatea serurilor lor de a combate eficient varianta Omicron.

sursa: dcnews.ro

Citește mai mult

Politică Administrație

Aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Actualizat, pentru Municipiul Alba Iulia, lansat în consultare publică

Publicat

în

Aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Actualizat, pentru Municipiul Alba Iulia, lansat în consultare publică

Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcția juridică, administrație publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Alba Iulia Actualizat.

Etapa de consultare a populației se desfăşoară în perioada 26.11.2021-11.01.2022.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 10.12.2021, ora.16.00.

Electrica Furnizare Discount

Proiectul de hotărâre și documentația referitoare la acest proiect pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Consilierii locali ai PSD Alba Iulia: Alianța PNL-USR vrea ca albaiulienii să asfalteze străzile pe care își construiesc casele

Publicat

în

Alianța PNL-USR din Consiliul Local a luat o decizie împotriva tuturor albaiulienilor care vor să își construiască o locuință familială în zone nemodernizate, fără Plan Urbanistic Zonal. Efectuarea recepției la terminarea lucrărilor de construire este condiționată de amenajarea străzilor din banii oamenilor. Astfel, conducerea primăriei vrea să primească ”donații” doar drumuri modernizate de la cetățeni. În acest fel, foarte multe terenuri pentru care albaiulienii au plătit zeci de mii de euro devin practic neconstruibile. O parte din oameni rămân cu rate în bănci și cu devalorizarea peste noapte a terenurilor.

Noul regulament local privind investițiile private și publice în domeniul urbanismului și construcțiilor, votat de PNL și USR, conține o prevedere care este împotriva drepturilor și intereselor albaiulienilor de a-și construi o locuință familială pe un teren achiziționat cu acest scop. Potrivit acesteia, efectuarea recepției la terminarea lucrărilor de construire se va realiza numai împreună cu recepția la terminarea lucrărilor branșamentelor la infrastructura tehnico-edilitară aferente noilor construcții și a căilor de acces. Calea de acces trebuie să fie la stadiu de drum bordurat, balastat, să aibă proiectată scurgerea apelor pluviale și circulații pietonale la strat de uzură.

Practic, cei care vor să își construiască o casă pe o stradă nemodernizată, fără PUZ, din zona Micești sau Pâclișa, spre exemplu, trebuie să aibă în vedere introducerea sistemului de canalizare și modernizarea drumului. Pe lângă că nu este justificată, o astfel de investiție este imposibilă pentru peste 95% dintre albaiulieni, iar prin decizia luată PNL și USR își bat joc de cei care până ieri au plătit mulți bani pe un astfel de teren pentru a avea o locuință personală.

Electrica Furnizare Discount

Cel mai grav este că PNL și USR au schimbat regulile în timpul jocului, afectând oamenii cinstiți, care și-au cumpărat un teren în zone nemodernizate, cu zeci de mii de euro, iar valoarea acestora va scădea peste noapte, în contextul în care recepția tehnică a locuințelor nu va mai putea fi făcută.

Practic, ceea ce vrea conducerea PNL-USR a Primăriei Alba Iulia este să se scape de modernizarea drumurilor și introducerea unor utilități, uitând că unul dintre rolurile sale principale este chiar acela de a investi în infrastructura rutieră și edilitară.

PSD nu a fost niciodată de acord cu haosul urbanistic din Alba Iulia, cu blocurile ”răsărite” între case, dar considerăm că nu putem să condiționăm recepția tehnică a locuințelor de amenajarea străzilor. Sunt foarte mulți oameni care nu au posibilitate financiară să își cumpere locuințe familiale sau terenuri în zonele centrale ale orașului, iar singura lor posibilitate este să se orienteze spre zonele marginale și suburbii.

Consilierii social-democrați au fost singurii care au ținut partea albaiulienilor și i-au îndemnat pe cei de la PNL și USR să chibzuiască mai mult această decizie care afectează în mod direct oamenii. În continuare, PSD consideră că trebuie căutate soluții, împreună cu specialiștii, pentru a îmbunătăți dezvoltarea urbană și pentru a avea un oraș mai prietenos cu oamenii, dar fără ca interesele lor să fie afectate.

Consilierii locali ai PSD Alba Iulia

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare