Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Radu Cristian: Măsurile PSD produc efecte benefice: Investițiile au devenit motorul creșterii economice!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măsurile și politicile promovate de PSD produc efecte benefice! În trimestrul 3 din 2022 investițiile – și nu consumul – au fost motorul creșterii economice!

Investițiile publice în infrastructură, finanțate din bani europeni, dar și investițiile străine record – 10 miliarde de euro până în noiembrie 2022, au fost motoarele de mare tracțiune ale creșterii economice a țării.

Este meritul ministrului PSD al Finanțelor care a știut că construiască și să aloce efectiv un nivel record de resurse pentru investiții publice în 2022 – 6,7% din PIB.

Este meritul ministrului PSD al Transporturilor care în mai puțin de un an a semnat contractele și a lansat șantiere pentru lucrări de infrastructură cât în precedenții 5 ani.

Este meritul ministrului PSD al Agriculturii care a consumat integral miliarde de euro din fonduri europene pentru susținerea agriculturii.

Este meritul PSD care prin intrarea la guvernare a adus echilibrul și încrederea care au determinat investiții străine record, în pofida crizelor și a războiului de la granițe.

Întreg județul Alba, dar și municipiul Sebeș, au beneficiat de-a lungul timpului de prosperitate și dezvoltare, grație unei guvernări social-democrate bune.

Foștii miniștri ai PSD au dus politici de sprijinire a investitorilor români, dar și a celor cu capital străin. Municipiul Sebeș a fost pus, pe vremea Guvernelor PSD, pe harta marilor beneficiari de drumuri de mare viteză.
Să nu uităm că ajungem pe autostradă în județe vecine, în Hunedoara, Cluj sau Sibiu și datorită măsurilor bune luate de PSD în domeniul transporturilor.

Purtător de cuvânt al PSD Alba,
Consilier local al municipiului Sebeș,
Radu Cristian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Votul din 9 iunie este mai important ca oricând, iar europenii înțeleg mai bine importanța Uniunii și a instituțiilor europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Votul din 9 iunie este mai important ca oricând, iar europenii înțeleg mai bine importanța Uniunii și a instituțiilor europene Ultimul sondaj Eurobarometru arată că cetățenii Uniunii Europene înțeleg importanța alegerilor din iunie, nu doar ca parte a unui proces democratic funcțional, dar mai ales în cheia situației geopolitice actuale și a provocărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea