Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă PSD Alba: Delegație din Alba, prezentă la Adunarea Generală a PES activists România

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Delegație din Alba, prezentă la Adunarea Generală a PES activists România

O delegație din județul Alba a participat la lucrările Adunării Generale a structurilor activiștilor pro-europeni de stânga din România, desfășurată în perioada 27-29 ianuarie, la Predeal. În cadrul Adunării Generale, au avut loc și alegeri pentru funcțiile de conducere ale PES activists România. Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, a fost reales în funcția de coordonator al PES activists România, în vreme ce Corneliu Mureșan a fost reales în funcția de coordonator pe Regiunea Centru.

”Mulțumesc colegilor din întreaga țară pentru încrederea acordată, pentru implicarea constantă în cadrul PES și pentru eforturile pe care le depun pentru binele celor din jur. Timp de trei zile, la Predeal, am discutat despre principalele teme europene, internaționale și doctrinare în perspectiva alegerilor europene din anul 2024. Suntem bucuroși să avem o echipă atât de unită și tot mai implicată”, a transmis Victor Negrescu.

”Încrederea pe care am primit-o din partea colegilor PES activists mă bucură, îmi oferă încredere și mă responsabilizează deopotrivă. Această rețea este prezentă în țara noastră încă din anul 2007, iar în acest timp a crescut nu doar ca număr de membri, ci și din punct de vedere al calității umane, colegii noștri fiind profesioniști în diferite domenii de activitate și sunt extrem de implicați în viața comunității. La Adunarea Generală am dezbătut teme de actualitate și ne-au fost prezentate, de către cei mai buni traineri, tematici europene importante”, a spus Corneliu Mureșan.

În cadrul adunării generale s-au organizat alegeri și pentru celelalte funcții din cadrul structurii, Janina Sitaru fiind aleasă secretar general, iar Ciprian Crăciun și Alexandru Iovescu – prim-vicepreședinți PES activists pe România.

Din Alba au mai participat Tudor Alexandru – coordonator PES activists pe județ, Adrian Bara – coordonator pe municipiul Alba Iulia, Horațiu Clepan – secretar de stat și Bogdan Medrea – unul dintre membri fondatori ai structurii.

În anul 2022 PES activists, prin europarlamentarul Victor Negrescu, a organizat în fiecare unitate administrativ-teritorială din județul Alba activități de informare cu privire la oportunitățile europene și accesarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă de către cetățeni. De asemenea, PES activists a inițiat mai multe campanii prin care a solicitat acordarea de drepturi egale pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

Biroul de presă PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Se lucrează cu motoarele turate la maxim la Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir: Când vor fi finalizate lucrările de reabilitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se lucrează cu motoarele turate la maxim la Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir: Când vor fi finalizate lucrările de reabilitare La Școala Gimnazială nr. 3 se lucrează cu motoarele turate la maxim. În cadrul evaluării în teren realizată de edilul Adrian Teban și echipa de proiect din cadrul primăriei, constructorii au dat asigurări că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea