Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Partidul Social Democrat va lua măsuri sigure pentru sprijinirea agriculturii și produselor românești (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Partidul Social Democrat va lua măsuri clare și sigure pentru susținerea și promovarea produselor alimentare românești, a fermierilor și pentru retehnologizarea agriculturii, așa cum a mai făcut-o în perioada în care a fost la guvernare.

PNL demonstrează că nu pune deloc preț pe munca oamenilor simpli. Decizia de închidere a piețelor din spații închise pentru favorizarea consumului de produse alimentare străine, din supermarketuri, este grăitoare.

Am fost mereu un susținător al fermierilor și agricultorilor. În Parlamentul României m-am luptat pentru ca supermarketurile să primească mai multe produse românești. Sprijin producătorii locali și îmi doresc ca pe mesele oamenilor să existe produse sănătoase și proaspete.

Programul de guvernare al PSD prevede elemente clare de susținere a agriculturii, între care:

1)         SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA PRODUSELOR AGRO-ALIMENTARE ROMÂNEȘTI: crearea unei platforme care să permită populației să cumpere în primul rând produsele proaspete și de calitate obținute pe plan local, la prețuri rezonabile; promovarea produselor fabricate în România și a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul țării noastre.

2)         ASIGURAREA APEI PENTRU AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ: extinderea și reabilitarea sistemului de irigații și a celui anti-grindină; asigurarea apei în mod gratuit până la plantă, astfel încât fermele românești să supraviețuiască și să  asigure hrana și în anii următori.

3)         SUSȚINEREA FERMIERILOR ROMÂNI – SIGURANȚA ALIMENTARĂ, PRIORITATE NAȚIONALĂ: sprijinirea asocierii fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiția europeană;  majorarea subvențiilor. Astfel, asigurăm venituri sigure pentru producători și menținerea locurilor de muncă în agricultură.

4)         DEZVOLTAREA FERMELOR ȘI CAPACITĂȚILOR DE PROCESARE DIN ROMÂNIA: condiții avantajoase de creditare pentru afacerile din agricultură; promovarea agriculturii ecologice și produselor tradiționale; înființarea de noi ferme de reproducție în zootehnie.

5)         RETEHNOLOGIZAREA AGRICULTURII ROMÂNEȘTI: investiții în utilizarea surselor alternative de energie, precum panourile solare sau stațiile de biogaz; stimularea cercetării și inovării în sectoarele zootehnic, vegetal și horticol, concomitent cu îmbunătățirea ecosistemelor acvatice.

Pe 6 decembrie, votați PSD la alegerile parlamentare pentru siguranța unui trai mai bun!

Ioan Dîrzu,

Candidat PSD la Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

-CUI mandatar financiar județean 11200020


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea