Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| ORAȘUL FĂRĂ ȘTRAND…

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ORAȘUL FĂRĂ ȘTRAND…

În Alba Iulia se pot face lucruri frumoase fără foarte mulți bani, dacă am valorifica ce avem deja. 25 ani de indiferență nu înseamnă ca e totul pierdut!

În Alba Iulia am avut cândva un ștrand însă mulți dintre voi ați fost prea mici atunci ca să vă mai amintiți. Locația ajunsă acum o ruină încă există și se poate transforma oricând într-o bază de agrement sclipitoare.

Un ștrand modern dotat cu tot ce trebuie, bazine , dușuri, teren de volei sau tenis de masă, terase, locuri de joacă pentru copii iar în imediata apropiere o pădure naturală cu poteci marcate , curățată și îngrijită.

Ce frumos ar fi să poți evada atât de ușor din jungla urbană și să petreci timp cu familia sau cu prietenii într-un loc plin de verdeață. Să te oprești din când în când să poposești preț de câteva minute la umbra unui copac și sa asculți trilurile păsărilor. Tot aici ar putea fi amenajate și câteva trasee offroad pentru biciclete cu diferite grade de complexitate ca să poată fi utilizate de toată lumea.

Și iată cum o idee simplă ar putea aduce mai mult confort urban albaiulienilor, care așteaptă de două decenii să aibă un ștrand așa cum au multe alte orașe din județ.

În articol este una dintre ultimele poze de pe vremea când ștrandul încă era funcțional!

Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea