Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Ne-ați scos sărbătoarea din calendar, dar nu ne veți scoate ROMÂNIA din suflete!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Domnilor conducători Johannis, Orban și Ciolacu: cât de mult puteți să urâți acest popor încât să complotați și să îi privați de bucuria de a sărbători Ziua Națională?! După un an atât de greu, cu atât de multe probleme și dezamăgiri, am fi avut nevoie de o mică alinare, de un mic semnal din care să vedem că măcar de 1 Decembrie autoritățile sunt lângă noi și ne înțeleg.

În timp ce de 1 Decembrie supermarketurile care vând alimente, îmbrăcăminte și materiale de construcții în spații închise le țineți deschise și sunt pline până la refuz de clienți, în Cetatea Marii Uniri românilor le-a fost interzis! Niciun comerciant local nu a avut voie să le ofere românilor un mic, o sarma și un pahar de vin fiert? Și asta în aer liber!!!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ce să fi făcut acest popor atât de grav să avem astfel de conducători care demonstrează în fiecare zi numai dispreț și ură față de românul de rând… În urmă cu 102 ani la Alba Iulia românii veneau cu miile înfruntând o pandemie teribilă și letală, iar în acest an Iohannis, Orban și Ciolacu prin sforarii lor de la nivel local ne-au furat sărbătoarea, ne-au furat bucuria!

Poate că ați scos sărbătoarea din calendar, dar nu ne veți putea scoate ROMÂNIA din suflete, domnilor trădători de neam și țară!

Ioan Lazăr, Candidat la Camera Deputaților PRO România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea