Comunicat de presă Ioan Lazăr, ALDE Alba: Când unii nu își mai încap în pepeni…

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Odată cu începerea campaniei electorale au început obișnuitele șicane ale baronilor PNL. Este posibil ca în unele localități ALDE să nu fi respectat întru totul chiar toate prevederile electorale, uneori din neștiință, iar în alte cazuri chiar din cauza schimbările succesive ale reglementărilor de la o campanie la alta. Iar cei implicați în a întocmi întreaga birocrație care stă în spatele unor alegeri știu la fel de bine ca și mine despre ce vorbesc.

Ce este surprinzătoare este însă energia consumată de cei din PNL în a face sesizări cu nemiluita către autoritățile electorale. O fi de vină teama de a nu mai fi partidul atotputernic la numărătoarea finală sau chiar unii nu își mai încap în pepeni…

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe cale de consecință, deși suntem un partid mai mic, dar cu oameni valoroși în foarte multe localități, vom începe și noi să numărăm afișele stăpânitorilor acestui județ nu din răzbunare, ci doar pentru a vedea dacă aceeași lege se va aplica la fel peste tot, chiar și în Împărăția Blajului unde același partid are mai multe afișe pe același panou de afișaj electoral. Punem pariu că în ultima noapte echipa galbenilor vor umple toate panourile electorale și vor fura locurile tuturor? Nu că le-am da idei, dar aceasta este practica lor de ani de zile… Dar e mai ușor să vezi paiul din ochiul celuilalt, când bârna ta este cât casa!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419