Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Guvernul PNL redeschide școlile doar pentru vot (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Guvernul Orban a împins România la marginea prăpastiei din punct de vedere economic și social, în urma măsurilor aberante pe care le-a luat. Grădinițele și școlile se redeschid doar pentru procesul electoral, deși în instituțiile de învățământ nu au existat multe cazuri. 

Grădinițele și școlile trebuie să se redeschidă, iar procesul de educație timpurie și învățământ trebuie să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autoritățile mondiale de sănătate publică!

Pe lângă faptul că elevii pierd noțiuni importante de educație, Guvernul PNL îi pune și pe părinți în imposibilitate, o parte dintre ei neavând cu cine să își lase copiii acasă. Mai mult, familiile monoparentale sunt omise din ordonanța care acordă 75% din salariu părintelui care rămâne acasă cu copilul.

În tot acest timp, cu ochii pe sondajele care arată că scad constant, Guvernul Orban organizează alegeri! Dar de ce le este frică nu o să scape: românii vor vota masiv PSD, iar grădinițele și școlile vor funcționa în condiții de maximă siguranță.

Președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal au vrut cu orice preț alegeri. Astfel, în mai puțin de trei luni, au loc două tururi  de scrutin, deși evitarea contactului dintre oameni este una dintre cele mai recomandate măsuri. Însă prezența la urne și campaniile electorale presupun tocmai acest lucru. PNL arată că siguranța, sănătatea și chiar viața oamenilor sunt puse pe plan secund.

Modelul Orban-Tătaru a eșuat în combaterea pandemiei! Orban și Tătaru trebuie să-și dea demisia pentru acest eșec. Menținerea lor în funcție reprezintă o amenințare la siguranța cetățenilor. AM AJUNS LA 1.000 DE DECESE COVID-19 PE SĂPTĂMÂNĂ! E MULT PREA MULT! Suntem în fața unei catastrofe sanitare!

Înainte de toate, vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră, a celor dragi și a tuturor celor din jur. Alegerile sunt importante pentru a nu lăsa acest guvern să arunce țara în prăpastie pentru propriile interese!

Cu stimă,

Ioan Dîrzu,

Candidat PSD Alba la Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

-CUI mandatar financiar județean 11200020

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea