Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Gabriel PLEȘA: Susțin echipa USR PLUS pentru Parlamentul României ! Sunt oameni integri și buni profesioniști (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dragi prieteni,
La alegerile locale din acest an, USR-PLUS a declanșat „Revoluția bunei guvernări” și a adus în administrația locală meritocrația și respectul față de cetățean. Nu trebuie să ne oprim aici pentru că România are nevoie să fie bine guvernată și la nivel național. O Românie dreaptă, modernă și dezvoltată poate fi construită doar cu un Parlament format din oameni integri și buni profesioniști.

Prea mulți ani, românii au îndurat disprețul celor care au ajuns în Parlamentul României. În loc să lucreze pentru oameni, parlamentarii din ultimii 30 de ani au urmărit să își protejeze imunitatea, beneficiile, pensiile speciale sau să își promoveze copiii, nepoții și secretarele în posturi publice. Posturi la stat, călduțe bine plătite, la care un tânăr simplu nu ar avea acces, indiferent cât de mult a învățat și s-a pregătit. Tot ei, politicienii tradiționali, au atacat constant Justiția și Statul de Drept prin ordonanțe, date în miez de noapte, sau prin legi menite să protejeze penalii din funcțiile publice.

La Alba Iulia, cetățenii au demonstrat că vor o schimbare și vor oameni cu bun simț, care să îi respecte și să lucreze cu adevărat pentru ei. De astfel de oameni avem nevoie și în Parlamentul României! Oameni corecți, integri, buni profesioniști și care iubesc din tot sufletul Alba Iulia și județul Alba.

Vă asigur că așa sunt colegii mei din echipa pentru Senat și Camera Deputaților a USR PLUS Alba. Sunt oameni care vor cu adevărat o schimbare radicală a modului în care se guvernează România. Viziunea noastră este să construim, în sfârșit, o Românie fără hoție. Fără sinecuri și fără privilegii pentru aleși. Fără imunități și fără pensii speciale. O Românie administrată cu competență și cinste.

Te invit și pe tine să fii parte a revoluției bunei guvernări și să construim împreună O Românie fără hoție!
Așa să ne-ajute Dumnezeu!

Gabriel Pleșa,
Primarul municipiului Alba Iulia

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și distribuit de operatorul economic SC UNIREA PRES SRL, portal online https://ziarulunirea.ro, Cod unic de identificare: 11200021


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea