Rămâi conectat

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Florin Roman, deputat PNL de Alba: 50 de kilometri de covor asfaltic licitat pentru DN 75

Ziarul Unirea

Publicat

în

17.868.799 lei, fără TVA este suma totala alocată de Regionala Cluj a CNAIR, pentru frezarea și turnarea covorului asfaltic pe DN 75. 

Ieri a fost încărcat pe SEAP anunțul privind licitația lucrărilor. Sunt licitate trei loturi pentru ca lucrările sa fie finalizate pana la sfârșitul verii. Calvarul șoferilor care circula pe acest tronson va înceta.

Întârzierea lucrărilor se datorează adoptării bugetului de stat doar in luna martie. Noul covor asfaltic va tranzita localitățile Ocolis, Posaga, Salciua, Baia de Aries, Lupsa și Bistra. Am susținut impreuna cu primarii liberali aceasta finanțare și ne-am ținut de cuvânt.

De altfel, sub guvernarea liberala, in ultimii doi ani, vorbim in total de peste 120 de km de drum national, pe DN 74 și DN 75, adică ce nu s-a făcut in 30 de ani. Iar celor care au politizat aceste eforturi, dar nu au mișcat un deget cât timp au guvernat le spun un singur lucru: fapte, nu povesti, domnilor pesediști!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea