Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, deputat PNL de Alba: 2500 lei brut pentru angajații din centrele rezidențiale, izolați preventiv la locul de muncă, în timpul pandemiei de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 37.000 de persoane din centrele rezidențiale vor beneficia de prevederile legii, adoptată de Parlament, pe care am inițiat-o, impreuna cu un deputat PSD. Suma de 2500 lei brut este destinată plăților, pe toată perioada, pentru personalul din centrele rezidențiale, izolat preventiv la locul de munca, in timpul pandemiei de COVID 19.

Sumele sunt asigurate din bugetul ministerului Muncii și prin implicarea Agenției Naționale pentru Plăti și Inspecție Socială.

Ulterior, contravaloarea stimulentului de risc se decontează din fondurile europene aferente Programului Operațional “Capital Uman”, conform regulilor de eligibilitate și ghidurilor solicitantului. Este a 59-a lege inițiata ca parlamentar, care este promulgată in Monitorul Oficial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea