Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă: Fiul fostului deputat Corneliu Olar candidează pentru președinția județului Alba din partea alianței AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul fostului deputat Corneliu Olar candidează pentru președinția județului Alba din partea alianței AUR

În contextul unui an emblematic numit „Anul Avram Iancu”, scena politică județeană a fost martora anunțului unei noi candidaturi care promite schimbare.

Dan Corneliu Olar, președinte al Partidului Republican, filiala Alba, își oficializează aspirațiile pentru președinția județului Alba, marcând o provocare directă față de conducerea actuală.

Inspirat de curajul și determinarea moților, domnul Olar își exprimă hotărârea de a impulsiona o schimbare semnificativă, subliniind necesitatea de a depăși frica de represalii din partea partidelor tradiționale și de a promova competiția și inovarea în politică.

Viziunea sa privind lupta electorală este una care solicită o revizuire a practicilor învechite, promovând în același timp participarea și implicarea activă a tineretului. Este subliniată necesitatea unei regenerări a clasei politice și adoptarea unei noi paradigme centrate pe valori reale, integritate și competență.

Candidatul își dorește să promoveze turismul prin consolidarea infrastructurii din județ. Atât finalizarea podului peste Mureș care leagă comuna Șibot de Blandiana, cât și consolidarea drumului care duce către munții Șureanu fac parte din agenda obiectivelor sale.

Accentul este pus ferm și pe nevoia de a investi în capitalul uman specializat, esențial pentru progresul și dezvoltarea resurselor umane din regiune. Un exemplu concret al acestei necesități este deficitul critic de medici specializați, precum un pediatru ortoped, a cărui prezență este vitală pentru sănătatea și bunăstarea comunității.

În calitate de antreprenor originar din Țara Moților și un dedicat om de familie, Dan Corneliu Olar aduce perspective noi, dorind să reprezinte vocea generației emergente în politica contemporană.

Într-o apariție la emisiunea ”Fapte și Vorbe” de la Alba Carolina TV, acesta afirmă:

”Dragi oameni buni,

Cred că ar trebui să ne punem întrebarea: de ce mergem la vot?
Și, mai exact, de ce votăm cum votăm?

Până la urmă ce votăm? Partide, etichete, propagandă, cum ne spun primarii?
Sau VOTĂM OAMENI?

Eu zic să ne uităm și la candidați. Poate e careva dintre noi care vă place, din cei noi care au venit în politică. Așa că, haideți la vot!

Votul e singura armă pe care o avem împotriva lor și singura armă de care le este frică.
Așa că, ce să spun: HAI CU SCHIMBAREA! ”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „AMENAJARE TROTUARE ȘI SPAȚII VERZI ÎN SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea