Comunicat de presă| Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară (P)

Candidat pentru Camera Deputaților a României, Gheorghe A. Nicoară, candidat din partea PMP Alba pentru Camera Deputaților, își dorește să vină în sprijinul tuturor tinerilor care vor să contribuie la dezvoltarea economiei țării noastre. Acesta crede cu tărie că dorința de a construi un sistem economic prosper și orientat spre inovație este motorul care îl va determina să transforme în legi proiectele care vizează acest sector.

Legea antreprenoriatului propusă prevede ca tinerii în vârstă de până la 35 de ani, care intenționează să lucreze în mod independent, să poată beneficia de subvenționare. Tinerii trebuie să fie încurajați să pornească pe propriul drum și să aducă un aport dezvoltării sectorului economic. Urmând exemplul celorlaltor țări europene, este timpul să asigurăm resursele necesare celor care își doresc să lucreze în mod independent și dețin planuri de afaceri viabile. O astfel de lege soluționează în mod natural, prin auto-ocuparea absolvenților, problema șomajului în creștere în rândul tinerilor.

ELIT

PMP Alba suține proiecte benefice pentru economia României, dar și pentru cetățenii care au ajutat la construirea ei. Pensionarii au nevoie de siguranță socială, de o stabilitate binemeritată după atâta mună. Fiecare român merită o pensie calculată după contributivitate. Drept urmare, pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă un furt și o jignire la adresa tuturor românilor. Cei care își doresc să se implice în procesul de modernizare și transformare a țării noastre trebuie să fie motivați de responsabilitatea civică pe care o poartă în suflet, ci nu de recompense financiare.

PMP urmărește eliminarea pensiilor speciale încă din 2018 când a depus un proiect de lege privind eliminarea acestora. Declarația liderului PMP Alba, Clement Negruț, la acea dată: “Singurii care ar trebui să beneficieze de pensii speciale sunt veteranii de război, militari care au luptat în teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici, iar restul cetățenilor ar trebui să primească pensii în funcție de contributivitate.”

Florea Emil se află pe lista PMP Alba pentru Senatul României a cărui experiență profesională îl îndeamnă să nu renunțe la dorința de a vedea România sănătoasă.

Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară.

Susținem o educație secundară cu o structură mai flexibilă, care să corespundă intereselor, motivațiilor și performanțelor foarte diverse ale elevilor.

Promovarea învățământului dual trebuie să devină program național pentru a relansa școlile de meserii, la standarde europene și care să permită pregătirea tinerilor pentru cerințele actuale ale pieței. Astfel, putem contribui la reducerea ratei de abandon școlar și construi o economie susținută de profesionaliști.
Trebuie să demonstrăm că ştim să ne respectăm angajamentul faţă de cetăţeni.Reprezentativitatea în Parlament a PMP va oglindi faptul că avem aceleași obiective și aceleași așteptări.

Împreună, le vom face posibile.
Alege PMP, iar noi vom alege să fim 100% în slujba dumneavoastră. Pentru că așa suntem noi, cei din PMP: facem mai mult decât să ne propunem, înfăptuim mai mult decât să vă promitem!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, C.M.F. 11200012, distribuit de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro