Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară (P)

Publicat

în

Candidat pentru Camera Deputaților a României, Gheorghe A. Nicoară, candidat din partea PMP Alba pentru Camera Deputaților, își dorește să vină în sprijinul tuturor tinerilor care vor să contribuie la dezvoltarea economiei țării noastre. Acesta crede cu tărie că dorința de a construi un sistem economic prosper și orientat spre inovație este motorul care îl va determina să transforme în legi proiectele care vizează acest sector.

Legea antreprenoriatului propusă prevede ca tinerii în vârstă de până la 35 de ani, care intenționează să lucreze în mod independent, să poată beneficia de subvenționare. Tinerii trebuie să fie încurajați să pornească pe propriul drum și să aducă un aport dezvoltării sectorului economic. Urmând exemplul celorlaltor țări europene, este timpul să asigurăm resursele necesare celor care își doresc să lucreze în mod independent și dețin planuri de afaceri viabile. O astfel de lege soluționează în mod natural, prin auto-ocuparea absolvenților, problema șomajului în creștere în rândul tinerilor.

PMP Alba suține proiecte benefice pentru economia României, dar și pentru cetățenii care au ajutat la construirea ei. Pensionarii au nevoie de siguranță socială, de o stabilitate binemeritată după atâta mună. Fiecare român merită o pensie calculată după contributivitate. Drept urmare, pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă un furt și o jignire la adresa tuturor românilor. Cei care își doresc să se implice în procesul de modernizare și transformare a țării noastre trebuie să fie motivați de responsabilitatea civică pe care o poartă în suflet, ci nu de recompense financiare.

Electrica Furnizare Discount

PMP urmărește eliminarea pensiilor speciale încă din 2018 când a depus un proiect de lege privind eliminarea acestora. Declarația liderului PMP Alba, Clement Negruț, la acea dată: “Singurii care ar trebui să beneficieze de pensii speciale sunt veteranii de război, militari care au luptat în teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici, iar restul cetățenilor ar trebui să primească pensii în funcție de contributivitate.”

Florea Emil se află pe lista PMP Alba pentru Senatul României a cărui experiență profesională îl îndeamnă să nu renunțe la dorința de a vedea România sănătoasă.

Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară.

Susținem o educație secundară cu o structură mai flexibilă, care să corespundă intereselor, motivațiilor și performanțelor foarte diverse ale elevilor.

Promovarea învățământului dual trebuie să devină program național pentru a relansa școlile de meserii, la standarde europene și care să permită pregătirea tinerilor pentru cerințele actuale ale pieței. Astfel, putem contribui la reducerea ratei de abandon școlar și construi o economie susținută de profesionaliști.
Trebuie să demonstrăm că ştim să ne respectăm angajamentul faţă de cetăţeni.Reprezentativitatea în Parlament a PMP va oglindi faptul că avem aceleași obiective și aceleași așteptări.

Împreună, le vom face posibile.
Alege PMP, iar noi vom alege să fim 100% în slujba dumneavoastră. Pentru că așa suntem noi, cei din PMP: facem mai mult decât să ne propunem, înfăptuim mai mult decât să vă promitem!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, C.M.F. 11200012, distribuit de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Publicat

în

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Ziua Marii Uniri este sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, momentul de bucurie și deplină demnitate națională ce ne învață că suveranitatea, independența națională și democrația sunt valori fără de care un popor nu poate exista și nu se poate dezvolta.

Păstrând vie memoria și recunoștința personalităților care au înfăptuit Marea Unire, avem credința că trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a garanta un viitor mai bun tuturor românilor, mai ales că perioada actuală este marcată de provocări cum nu s-au mai văzut. De aceea, aniversarea acestei zile sfinte trebuie să ne găsească sub semnul unității în jurul intereselor naționale și al perspectivelor strategice prioritare ale României; să fim uniți în credința că, deși traversăm vremuri tulburi și primejdioase, suntem pe drumul sigur al unui viitor mai bun.

Electrica Furnizare Discount

Poate că România de acum nu este chiar cea pe care ne-o dorim și, cu siguranță, clasa politică de azi nu este, nici pe departe, la înălțimea generației de aur care a înfăptuit unirea cea mare de la Alba Iulia. Dar tocmai de aceea, trebuie să ne uităm cu luciditate la prezent, să discernem adevărul de falșii profeți și să ne mobilizăm pentru a ne împlini destinul într-o lume în care evenimentele se desfășoară cu o rapiditate nemaiîntâlnită în trecut.

Să prețuim ceea ce ne unește și să ne bucurăm de această zi minunată! Să fim mândri că suntem români!

Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Sorin Ioan BUMB,

Senator PNL de Alba​

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Publicat

în

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Dragi români, stimați locuitori ai județului Alba,

Ziua Națională a României să vă găsească voioși și sănătoși, să rămâneți plini de încredere și speranță. Dumnezeu să ne dea înțelepciune, să învățăm din pildele trecutului, iar vicisitudinile zilei de ieri să ne facă astăzi mai puternici și mai uniți!

Avem datoria și responsabilitatea să prindem curaj, să privim spre viitor cu aceeași încredere și mândrie cu care vorbim despre trecut, despre Marea Unire a tuturor românilor într-o națiune liberă și respectată pe plan internațional, așa cum a fost respectată România Mare, din Occident și până în Orientul îndepărtat.

Electrica Furnizare Discount

Orice lucru măreț, neprețuit ca însemnătate, nu se poate realiza ușor, fără mari eforturi și sacrificii din partea oamenilor. Dar istoria ne-a demonstrat că rămân în eternitate doar generațiile care reușesc să pună binele țării și al urmașilor în fața binelui personal, a orgoliilor și ambițiilor de moment.

Victoriile nu se obțin fără suferință, iar marile realizări se dobândesc doar cu mari sacrificii. Haideți să iubim România și pe români, mai mult, în fiecare zi. Iar multe lucruri bune care ni se vor întâmpla apoi vor fi consecințe firești ale faptelor și acțiunilor noastre!

De la Alba Iulia și până la cel mai mic sat din Țara Moților, de la podișul Târnavelor și până pe Valea Sebeșului, de la fostele Ampelum sau Apulon și până la cele mai noi așezări comunitare, transmit tuturor locuitorilor județului Alba: ”La mulți ani!”.

Citește mai mult

Politică Administrație

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Publicat

în

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Membri AUR din întreaga țară s-au reunit în data de 30 noiembrie în Alba Iulia, ca parte a unui schimb de experiență între filiale, a precizat deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, în deschiderea conferinței de presă.

În cadrul conferinței de presă s-au punctat subiecte de actualitate precum vaccinarea, măsurile sanitare și modul în care acestea sunt aplicate în România, în prezent, dar totodată au fost aduse precizări cu privire la prezența membrilor partidului AUR la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României și au fost invocate personalități ce au marcat istoria țării noastre.

Electrica Furnizare Discount

 

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare