Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidat pentru Camera Deputaților a României, Gheorghe A. Nicoară, candidat din partea PMP Alba pentru Camera Deputaților, își dorește să vină în sprijinul tuturor tinerilor care vor să contribuie la dezvoltarea economiei țării noastre. Acesta crede cu tărie că dorința de a construi un sistem economic prosper și orientat spre inovație este motorul care îl va determina să transforme în legi proiectele care vizează acest sector.

Legea antreprenoriatului propusă prevede ca tinerii în vârstă de până la 35 de ani, care intenționează să lucreze în mod independent, să poată beneficia de subvenționare. Tinerii trebuie să fie încurajați să pornească pe propriul drum și să aducă un aport dezvoltării sectorului economic. Urmând exemplul celorlaltor țări europene, este timpul să asigurăm resursele necesare celor care își doresc să lucreze în mod independent și dețin planuri de afaceri viabile. O astfel de lege soluționează în mod natural, prin auto-ocuparea absolvenților, problema șomajului în creștere în rândul tinerilor.

PMP Alba suține proiecte benefice pentru economia României, dar și pentru cetățenii care au ajutat la construirea ei. Pensionarii au nevoie de siguranță socială, de o stabilitate binemeritată după atâta mună. Fiecare român merită o pensie calculată după contributivitate. Drept urmare, pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă un furt și o jignire la adresa tuturor românilor. Cei care își doresc să se implice în procesul de modernizare și transformare a țării noastre trebuie să fie motivați de responsabilitatea civică pe care o poartă în suflet, ci nu de recompense financiare.

PMP urmărește eliminarea pensiilor speciale încă din 2018 când a depus un proiect de lege privind eliminarea acestora. Declarația liderului PMP Alba, Clement Negruț, la acea dată: “Singurii care ar trebui să beneficieze de pensii speciale sunt veteranii de război, militari care au luptat în teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici, iar restul cetățenilor ar trebui să primească pensii în funcție de contributivitate.”

Florea Emil se află pe lista PMP Alba pentru Senatul României a cărui experiență profesională îl îndeamnă să nu renunțe la dorința de a vedea România sănătoasă.

Educația, formarea profesională și cercetarea sunt priorități ale politicilor publice promovate de partidul politic Mișcarea Populară.

Susținem o educație secundară cu o structură mai flexibilă, care să corespundă intereselor, motivațiilor și performanțelor foarte diverse ale elevilor.

Promovarea învățământului dual trebuie să devină program național pentru a relansa școlile de meserii, la standarde europene și care să permită pregătirea tinerilor pentru cerințele actuale ale pieței. Astfel, putem contribui la reducerea ratei de abandon școlar și construi o economie susținută de profesionaliști.
Trebuie să demonstrăm că ştim să ne respectăm angajamentul faţă de cetăţeni.Reprezentativitatea în Parlament a PMP va oglindi faptul că avem aceleași obiective și aceleași așteptări.

Împreună, le vom face posibile.
Alege PMP, iar noi vom alege să fim 100% în slujba dumneavoastră. Pentru că așa suntem noi, cei din PMP: facem mai mult decât să ne propunem, înfăptuim mai mult decât să vă promitem!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, C.M.F. 11200012, distribuit de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr. Politicianul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea