Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ: Echipa PMP, echipa României pentru Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa PMP, echipa României pentru Europa.

Data de 26 mai este o zi importantă atât pentru România, cât și pentru Europa este o zi crucială pentru liniștea Uniunii Europene,  la aceste alegeri partidele proeuropene trebuie să pună cu botul pe labe pe socialiștii populiști și pe eurosceptici.

PMP trimite în lupta electorală pentru alegerile europarlamentare cea mai bună echipă formată din pofesioniști, oameni responsabili, onești care ştiu ce au de făcut și care își vor reprezenta cu cinste țara în Parlamentul European.

Avem în fruntea echipei pe Traian Băsescu, cel mai bun om politic pe care îl are țara noastră, un politician pentru care politica externă nu mai are nici un secret, omul politic român care pus umărul la ceea ce înseamnă Uniunea Europeană de astăzi.

Suntem echipa României pentru Europa, suntem echipa pentru care cuvântul ”unire” înseamnă o singură inimă românească care să bată într-o Europă a tuturor.

Pornim la drum în această campanie cu un program politic pentru o Românie care să fie respectată în U.E , un program politic care este în concordanţă cu tratatele şi princiipiile europene la care ţara noastră a aderat.

Suntem convinși că românii vor vedea în PMP soluția cea mai bună pentru ca România să fie respectată în U.E, ştim ce avem de făcut, suntem pregătiți să așezăm România acolo unde îi este locul în marea familie europeană. Vom vorbi tare și răspicat despre România, despre românii care își doresc să le fie recunoscută munca, să fie tratați precum ceilalți europeni, românii care nu se identifică cu politicienii care încearcă să spună că U.E nu este o soluția.       Vom combate ideile populiste și antieuropene ale partidelor care doresc să scoată țara noastră de pe traiectoria europeană, a democrației și justiției drepte.

   Suntem echipa PMP, suntem echipa Băsescu, suntem echipa care își dorește o Românie unită într-o Europă unită.

                                                                                                         Președinte PMP

                                                                                                Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea