Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Daniel Sânzâiană: „Am puterea de a merge mai departe!”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Dragii mei,

Fac parte, de mulți ani, din echipa Primăriei Meteș. Sunt implicat în fiecare zi în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității mele.

În ultima perioadă, însă, datorită unor evenimente nefericite, planul dezvoltării comunei Meteș s-a întrerupt, fiind cu toții direct afectați de consecința nefastă a acestei pandemii.

Ceea ce sunt sigur că și-ar dori colegul  meu, Dan Cosmin Opruța, este că planurile sale pentru comuna Meteș să fie duse mai departe.

Sunt norocos să fac parte din echipa administrativă a Primăriei comunei Meteș, o echipă cu angajați foarte buni, iar rezultatele acestora se văd atât în activitatea de zi cu zi, cât şi în relaţia cu cetăţenii comunei, pentru care încercăm să găsim cele mai potrivite soluţii.

Derulăm programe în ceea ce înseamnă apă, canalizare, gaz metan, asfalt, drumuri, rigole, şcoli, parcuri, zone de recreere, turism. Investim în civilizaţie și în viitor.

Mă mândresc că sunt membru al unei echipe care face performanță la nivelul judeţului Alba, alături de primarii din comunele şi orașele învecinate. Lupt pentru ceea ce poate însemna administrația publică locală eficientă, în parteneriat cu cetățeanul, iar singura șansă pentru a continua planul de dezvoltare al comunei este din funcția de primar. Cunosc fiecare palmă de pământ din comuna Meteş și ştiu ce înseamnă lucrul bine făcut într-o primărie. Am învăţat de la cei mai buni, beneficiez de experienţa şi de sprijinul lor şi le pun în slujba comunităţii, a oamenilor cărora nu le-am înşelat niciodată aşteptările şi care ştiu că pot avea încredere în mine.

Am puterea de a merge mai departe!

Daniel Sânzâiană


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea