Ziarul Unirea

Comunicat de presă Daniel Sânzâiană: „Am puterea de a merge mai departe!”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie
Dragii mei,

Fac parte, de mulți ani, din echipa Primăriei Meteș. Sunt implicat în fiecare zi în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității mele.

În ultima perioadă, însă, datorită unor evenimente nefericite, planul dezvoltării comunei Meteș s-a întrerupt, fiind cu toții direct afectați de consecința nefastă a acestei pandemii.

ELIT

Ceea ce sunt sigur că și-ar dori colegul  meu, Dan Cosmin Opruța, este că planurile sale pentru comuna Meteș să fie duse mai departe.

Sunt norocos să fac parte din echipa administrativă a Primăriei comunei Meteș, o echipă cu angajați foarte buni, iar rezultatele acestora se văd atât în activitatea de zi cu zi, cât şi în relaţia cu cetăţenii comunei, pentru care încercăm să găsim cele mai potrivite soluţii.

Derulăm programe în ceea ce înseamnă apă, canalizare, gaz metan, asfalt, drumuri, rigole, şcoli, parcuri, zone de recreere, turism. Investim în civilizaţie și în viitor.

Mă mândresc că sunt membru al unei echipe care face performanță la nivelul judeţului Alba, alături de primarii din comunele şi orașele învecinate. Lupt pentru ceea ce poate însemna administrația publică locală eficientă, în parteneriat cu cetățeanul, iar singura șansă pentru a continua planul de dezvoltare al comunei este din funcția de primar. Cunosc fiecare palmă de pământ din comuna Meteş și ştiu ce înseamnă lucrul bine făcut într-o primărie. Am învăţat de la cei mai buni, beneficiez de experienţa şi de sprijinul lor şi le pun în slujba comunităţii, a oamenilor cărora nu le-am înşelat niciodată aşteptările şi care ştiu că pot avea încredere în mine.

Am puterea de a merge mai departe!

Daniel Sânzâiană

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro