Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Daniel-Gheorghe Rusu, deputat AUR. Jurământ complementar pentru parlamentari! „Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea mea fericită” – Avram Iancu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La iniţiativa marelui patriot Laurian Stănchescu, a mea şi a câtorva colegi de la AUR, va deveni cu ajutorul celorlalţi parlamentari parte din Jurământul de Credinţă al parlamentarilor!

Partidul ,,AUR” are spiritualitate umanisto-europeană și universală, susține și promovează culturile și identitatea marilor națiuni ale lumii, este gata oricând să lupte cu frăție și credință pentru idealurile și aspirațiile popoarelor de pe toate meridianele.

Ca și în țările dumneavoastră, avem și noi în țară răni istorice, care apasă greu pe sufletul Golgotei Românești! Ne împlinim apostolic datoria morală și liturgică față de postumitatea martirilor și eroilor neamului nostru românesc, cinstim și onorăm jertfa lor de sânge și de suflet.

Avram Iancu, Martir și Erou al Națiunii Române, are aură de antichitate mitologică, dacă nu se năștea om, se năștea zeu, precum în legendele lumii! S-a născut în vestirea tulnicelor și a clopotelor românești, ne-a sanctificat menirea istorică și ne-a înfrățit cu veșnicia vremurilor!

Noi i-am dus memoria postumă în Parlamentul României, oficializând o frază a Testamentului său, Jurământ complementar pentru parlamentari! Cine nu-și iubește neamul cu înțelepciune și spirit pacifist, este aruncat de hazardul istoriei în afara sa!

Partidul ,,AUR” salută cu onoare cancelariile lumii, este un cruciat onest și continuator al valorilor conservatoare identitare umaniste!

Deputat AUR de Alba, Daniel-Gheorghe Rusu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea