Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun.

Încă din zorii zilei, Olar a plecat din Horea (locul său natal) alături de echipa sa și a vizitat Arieșeni, Gârda, Scărișoara, Albac, Vadu Moților, Câmpeni și Roșia Montană.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Candidatul și-a exprimat angajamentul ferm pentru revitalizarea Țării Moților, punând un accent deosebit pe atragerea tinerilor spre alegerea unui loc de muncă în turism și pe dezvoltarea infrastructurii locale.

Citește și: Comunicat de presă: Fiul fostului deputat Corneliu Olar candidează pentru președinția județului Alba din partea alianței AUR

„Viziunea mea este să transform Țara Moților într-un loc unde traiul bun, natura intactă și modernitatea merg mână în mână. Îmi doresc să vedem tineri care restaurează case vechi, aducându-le la viață pentru o nouă generație de locuitori și vizitatori. De asemenea, vreau să dezvoltăm puncte gastronomice locale care să celebreze și să promoveze bucătăria noastră tradițională. Hai cu schimbarea!” a declarat Olar.

Prin acest tur, Corneliu Dan Olar nu doar că își demonstrează dedicarea față de locuitorii județului, dar și capacitatea de a transforma viziunea în acțiuni concrete care să contribuie la bunăstarea și dezvoltarea județului Alba.

Printre obiectivele sale majore se numără:

1. ȚARA MOȚILOR CURATĂ
Promovarea energiei verzi și implementarea unui sistem eficient de reciclare pentru a proteja și valorifica peisajele naturale ale regiunii.

2. DRUMURI ASFALTATE & TURISM
Modernizarea infrastructurii rutiere pentru a facilita accesul la principalele atracții turistice, inclusiv Munții Șureanu și Apuseni.

3. POLITICA MÂINILOR CURATE ÎN ALBA
Transparența în administrarea resurselor financiare județene pentru a asigura o distribuție echitabilă și eficientă.

4. CENTRE PENTRU PRODUCĂTORI LOCALI
Construcția de centre moderne de vânzare pentru producătorii locali, oferind condiții comparabile cu cele ale unui centru comercial.

5. MEDICINĂ BUNĂ LA NOI ÎN JUDEȚ
Îmbunătățirea serviciilor medicale în județ pentru a evita deplasările în alte regiuni pentru tratamente.

6. SPRIJIN PENTRU MEȘTEȘUGARI

Crearea unui centru județean pentru meșteșugari, unde aceștia să-și poată expune lucrările și să transmită tradițiile locale.

Corneliu Dan Olar îi invită pe toți locuitorii din județul Alba care doresc să se informeze despre candidatura sa sau care întâmpină anumite probleme în localitatea lor, să-l contacteze direct prin intermediul paginii sale de pe rețelele sociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea