Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Claudiu Răcuci (PNL) – Guvernul PNL a reuşit să protejeze locurile de muncă din economia privată, numărul de angajaţi din economie rămânând relativ constant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci consideră că măsurile luate Guvernul PNL şi-au atins obiectivel, astfel încât numărul de angajaţi din economie a fost în luna iulie cu doar 644 de angajaţi mai mic faţă de 1 ianuarie 2020, deşi efectele crizei au fost extrem de grele:

„De la începutul crizei sanitare, chiar de la apariţia primelor cazuri în România, Guvernul liberal a dislocat din bugetul de stat şi din fonduri europene nerambursabile peste 10 miliarde de lei, pentru a finanţa măsura şomajului tehnic de care au beneficiat peste 1,4 milioane de angajaţi din sectorul privat.

De asemenea, plata la timp a concediilor medicale către angajatori, susţinerea financiară a zilelor libere pentru părinţii care au rămas acasă alături de elevi şi toate formele de sprijin pentru persoanele independente au avut nevoie de o susţinere financiară extrem de serioasă din partea Guvernului. Dacă cineva mai are vreun dubiu, acum poate să constate singur că măsurile au fost eficiente şi au salvat sute de mii de locuri în economie.

De exemplu, datele oficiale ne arată că în data de 20 iulie existau în economie 5.581.364 salariaţi, faţă de 5.582.008 salariaţi la începutul anului şi faţă de 5.515.354 salariaţi în la jumătatea anului trecut. Nimeni nu poate să nege momentele dificile prin care au trecut, deopotrivă, atât angajaţii, cât şi angajatorii, însă fără susţinerea Guvernului PNL, situaţia ar fi fost mult mai complicată.

Mă bucură faptul că instituţiile din domeniul muncii au făcut publice aceste date, astfel încât minciunile PSD legate de sutele de mii de şomeri imaginari care ar fi apărut în ultimele luni să-i facă definitiv de ruşine pe liderii socialişti, princepuţi doar la a dezinforma populaţia.

Am toată încrederea că măsurile pro-active finanţate în prezent de Guvernul PNL, vor genera cel mai mare număr de locuri de muncă din economie din ultimul deceniu şi vor ajuta la relansarea economică a ţării. ”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea