Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă Bogdan Lazăr: Galacticii și galaxiile din capul unora cu aere de primar!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima perioadă tind să cred că cei care se străduiesc să posteze în numele unui ilustru edil ce se chinuie să umple urmele pașilor lui Hava chiar au luat în serios un pamflet și vor să zboare pe Marte.

Promisiunile curg cu nemiluita și cele 24 de ore ale unei zile se dovedesc prea puține pentru a le cuprinde pe toate. Sute de tone de pietriș pe tot atâtea sute de km de “drum” urban, străzi pe care nici măcar “umbra lui Mircea” nu a trecut vreodată, astăzi în plină campanie “sunt prinse” în marea asfaltare (evident, pe hârtie). Dar cel mai trist este modul josnic în care cei care au lăsat sportul din Alba să moară, acum pozează în marii lui salvatori!

Mai rămâne să ni se spună că Messi sau Ronaldo și-au dat acordul să evolueze pe stadionul din Cetate și le-au rezolvat pe toate… Curg banii gârlă: pe măști, pe pavaje și, mai nou, pe Stadionul Cetate! Ani de zile sportul a fost în moarte clinică iar atletismul, halterele, boxul, luptele, înotul sau tenisul de masă au fost subfinanțate și lăsate să moară de la un ciclu electoral la altul… Asta după ce au înmormântat cu totul fotbalul albaiulian.

Iar acum, făuritorii de cuvinte și slalomiștii printre stele visează că dacă vor arunca în derivă cu 400.000 de lei în FC Unirea totul se va trezi la viață. Trebuie să o recunoaștem: a fost un vis frumos pe care l-am trăit în toată realitatea lui. Promovarea FC Unirea în prima ligă a fost o imensă bucurie și ar fi trebuit să fie un imbold uriaș. Din păcate, și atunci ca și acum s-a ratat totul. Atunci era timpul perfect ca Primăria Alba Iulia și CJ Alba (ambele conduse de exact aceiași oameni ca și acum) să aibă o strategie pentru a menține vie performanța, pentru a pregăti noi și noi generații de sportivi de palmares.

Este clar pentru toți că astăzi, nu mai putem menține vie decât speranța unei schimbări reale, însă nu la FC Unirea. Ci acolo de unde au plecat toate problemele sportului din Alba Iulia! La Primăria unde săracul Paul este legat de alții cu lanțuri de scaunul de primar pentru a nu fi smuls de electoratul dezamăgit, precum oarecând pomii din Custozza… Cei isteți vor înțelege aluzia!

Lazăr Ioan Bogdan
Primarul noii generații!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea