Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: „România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist”

Ziarul Unirea

Publicat

în

România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist, astfel încât să poată gestiona criza sanitară și economică prin care trece țara. 

Jocurile politice lansate miercuri de premierul Florin Cîțu demonstrează doar că acesta este disperat să-și acopere incompetența și dezastrul pe care l-a produs la nivelul guvernării. De această dată a sperat că a găsit un țap ispășitor în persoana lui Vlad Voiculescu și l-a demis, fără nicio consultare la nivelul coaliției.

Nu a făcut nicio consultare, nu a evaluat activitatea ministrului sănătății, ci doar a încercat să își apere scaunul și poziția politică pe care speră să și-o câștige în PNL. Domnul Cîțu trebuie să își asume haosull din sistemul sanitar pe care le-a provocat prin sabotarea continuă a activității ministrului Vlad Voiculescu.

Măsuri incoerente, interesul personal și politic pus deasupra interesului național, lipsă de asumare și mai ales lipsă de profesionalism, acestea sunt faptele care ne determină să cerem de urgență demisia premierului Florin Cîțu.

Orice zi în plus a acestuia la conducerea Guvernului poate arunca România într-o criză fără precedent, care va afecta economia, sănătatea și întreaga societate. În final, românii sunt cei care vor plăti incompetența unui premier slab, preocupat doar de intrigi și de mărirea politică personală în interiorul PNL.

Am încredere într-o decizie cerebrală a colegilor din coaliția de guvernare, care îi vor cere demisia lui Florin Cîțu și îl vor înlocui cu un om competent, care poate gestiona problemele actuale ale României. Coaliția este încă stabilă și poate depăși această criză politică generată cu inconștiență de Florin Cîțu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea