Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Andrei Octavian Căstăian este candidatul PRO România la primăria din Șibot

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă: Andrei Octavian Căstăian este candidatul PRO România la primăria din Șibot

În vârstă de 42 de ani, Andrei Octavian Căstăian este căsătorit, are două fete și este de profesie economist. În prezent, ocupă funcția de Director Regional în cadrul companiei Dupex, din Sebeș, una dintre cele mai reputate firme din țară, specializată în mobilier urban și locuri de joacă.

„Era evident că nu mai puteam să asist, de pe margine, la ceea ce înseamnă felul în care se face administrație la Șibot. E inadmisibil să eșuezi în întocmirea de proiecte și să lași, nerezolvate, ani la rând, probleme grave care afectează direct oamenii. Studiile superioare pe care le am în domeniul economic și poziția de director pe care o ocup în prezent mi-au adus o vastă experiență în ceea ce înseamnă derularea unor licitații și cunoașterea tuturor problemelor care presupun materializarea unor investiții consistente. E limpede că Șibotul nu poate să se dezvolte fără un om capabil să atragă fonduri rambursabile sau nerambursabile, fiindcă e singura șansă a comunității de a progresa”, a precizat Andrei Octavian Căstăian
Potrivit candidatului PRO România, comuna Șibot ete restantă la capitole principale, cum ar fi lucrările în infrstructură, canalizare, renovarea de școli ori grădinițe sau regularizarea unor cursuri de apă care, atunci când plouă, ajung să pună în pericol bunurile oamenilor.
„Ce vreau eu, este ca oamenii din Șibot, Balomir, Sărăcsău și Băcăinți să știe că Andrei e omul cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de primar. Are studii aprofundate într-un domeniu cheie, e un familist convins și un om cu o uriașă putere de muncă. A reușit să-și facă un nume în mediul privat iar aceasta e o garanție că va reuși să schimbe lucrurile și ca edil. Cei care îi vor acora încrederea vor avea doar de câștigat, în cadrul unei comunități a cărei singură salvare este să fie gospodărită cinstit și profesionist”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea