Rămâi conectat

Ştirea zilei

Complex multifuncțional pentru activități educative, culturale, recreative și socio-culturale, la Alba Iulia. Primăria a lansat licitația pentru servicii de dirigenție de șantier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat recent o licitație pentru achiziția unor servicii de dirigenție de șantier în cadrul proiectului „Construire, dotare si operationalizare Complex Multifunctional -activitati educative, culturale, recreative, socio-culturale”.

Se propune executarea unei construcţii cu regim de inaltime D+P+E, amplasată în limita de proprietate a beneficiarului cu suprafaţa construita de 1.191,00 mp si suprafaţa desfasurata de 2.418,87 mp;

Construcţia este amplasată pe parcela proprietarului si respecta retragerile si aliniamentele impuse prin certificatul de urbanism si reglementările urbanistice stabilite prin PUZ-ul aprobat.

Construcţia va avea următoarele funcţiuni:
Demisol – grupuri sanitare, ateliere, spatii de depozitare, oficiu;
Parter – foaier, sala de spectacole, spaţiu expozitional, depozit, modul comercial ( cafenea/ magazin), ateliere creative, terasa exterioara;
Etaj – ateliere, mediateca, zona expozitionala temporara

Lucrări tehnico – edilitare

In zona exista reţea de energie electrica, apa curenta, canalizare si gaze naturale. Acestea permit racordarea clădirii propuse.

Poziţionarea reţelelor în planul de situaţie se va face de către proprietarii de reţele, odată cu acordarea avizului de principiu pentru branşamente.

Pentru buna funcţionare, clădirea este prevăzută cu instalaţiile curente necesare :
– apa caldă şi rece (de la reţea);
– canalizare la canalizarea stradala;
– curent electric, de la reţeaua stradala existenta;
– încălzirea se va realiza cu o CT care va funcţiona cu gaz;
– Instalaţie de ventllare/climatizare
– Instalaţie solara pentru prepararea apei calde de consum

Amenajări exterioare
– accese , trotuare , zone verzi

Accesul principal se va face pe strada Septimius Severus, pe latura de Vest a centrului, iar cel secundar pe latura Nordica a centrului multifuncţional propus. Se va amenaja o suprafaţa dalata cu dale de beton prefabricate, pentru trafic uşor (pietonal), in suprafaţa de de 227,77 mp, incluzând si terasa amenajata pentru cafeneaua/magazin prevăzută la parterul clădirii, nu se vor amenaja parcari suplimentare fata de cele existente in zona ( stadion si baza agrement)

In incinta, local, se vor amenaja zone plantate cu flori ornament (trandafiri si alte flori de sezon) in conlucrare cu arbuşti de coroana si talie mica si medie. Intercalat acestora, va ramane zona verde (gazon). Suprafaţa acestor amenajari, va fi de aproximativ 700 mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea