Rămâi conectat

Curier Județean

Competiție amicală de box: Constructorul Hunedoara – CSO Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sala Clubului Sportiv “Constructorul” Hunedoara a găzduit sâmbata o gală amicală de box între echipa locală “Constructorul” și cea a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir.

Și cu prilejul acestei întâlniri s-a vazut clar că tinerii pugiliști cugireni pregătiți de antrenorul Gigi Constantin au crescut valoric, reușind să capete încredere în propriile lor forțe, dovedind în același timp calități tehnico-tactice remarcabile.

La varsta de doar 11 ani, Roșu Benamin a reconfirmat daca mai era nevoie că va deveni port drapelul boxului cugirean, lăsând o impresie deosebită în randul tehnicienilor și a spectatorilor gazdă. Tot la grupa de copii s-au mai făcut remarcați Samuel Popa și Lacatuș Darius, iar juniorii Făţan Alexandru și Nica Ovidiu au dovedit că pot ajunge nu peste mult timp adevarate vedete ale boxului local cugirean.

O creștere spectaculoasă s-a evdențiat și la cei patru seniori: Turlea Alexandru, Fiscutean Sergiu, Viziteu Victor și Pavel Octavian, care prin meciurile de calitate făcute n-au lăsat prea mari șanse adversarilor hunedoreni de aceeași vârstă și categorie cu ei.

“După aproape 9 luni de la înființarea secției de box a CSO Cugir am facut un salt calitativ destul de mare. Sunt mulțumit de evolutia elevilor mei chiar dacă sunt cunvins că este loc și de mai bine. Îi aștept pe toți cei care doresc să practice acest sport și au vârste cuprinse între 10 și 15 ani în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 15.00 și 18.00 la sala de sport a Colegiului David Prodan, pentru selecție”, a precizat antrenorul Gigi Constantin.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea