Rămâi conectat

Actualitate

Compania Rhenus, cu sediul în Alba Iulia, angajează șoferi de camion, mecanici auto și montatori mobilă pentru Germania. Detalii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Rhenus cu sediul în Alba Iulia demarează o nouă etapă de recrutări. Se caută șoferi de camion, mecanici auto și montatori mobilă pentru Germania! 

camionCompania Rhenus recrutează şoferi camion clasa CE, mecanici auto şi montatori mobilă şi oferă locuri de muncă la diferite firme de logistică din Germania. Cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj. Angajările se fac în luna septembrie, iar detalii suplimentare puteţi primi la telefon +40 358 223004, 223006.

Totodată, la Alba Iulia se organizează un curs de limba germană pe o durată de 3 luni, în baza unui contract, care asigură şi un venit pe perioada de şcolarizare. Cursul se încheie cu un test pentru nivel A2, care constituie şi baza pentru contractul de muncă cu angajatorii din Germania.

Locurile de muncă sunt preponderent în partea de vest-nord-vest a Germaniei. Modelul de salarizare este conform reglementărilor din Germania şi vi se prezintă de la început.

Carnetul de conducere CE şi atestatul profesional sunt obligatorii pentru şoferii de camion, de preferat cel puţin un an experienţă, precum şi cunoaşterea unei limbi străine.

Ne dorim candidaţi cu abilităţi tehnice, motivaţi să performeze într-un mediu de muncă occidental, şi cu o puternică dorinţă de schimbare. Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziţie telefonic la numărul +40 358 223004, 223006. CV-ul dumneavoastră îl depuneţi la adresa Rhenus Midi Data România SRL, strada Regina Maria nr. 2, Birou 20, 510166 Alba Iulia sau prin e-mail la [email protected]. www.rhenus.com.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea