Ziarul Unirea

Compania Elis, „drum pavat” cu creștere de 25% a afacerilor, în timpul pandemiei: „A crescut interesul pe zona amenajărilor exterioare”

Compania Elis Pavaje din județul Alba, deținut de familia Goța, a resimțit o sporire a interesului persoanelor pentru amenajarea spațiilor din jurul gospodăriei, fiind nevoiți să petreacă atât de mult timp acasă, în ultimele luni, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Noi am beneficiat de pe urma schimbării com­por­ta­mentului oamenilor în această pe­rioa­dă. Mulţi proprietari de aparta­men­te au luat în considerare posibili­tatea mutării la casă. De asemenea, a crescut interesul pe zona amenajărilor ex­terioare. A apărut necesitatea petre­cerii timpului în aer liber, iar în aceste con­diţii oamenii au ajuns să pună mai mare accent pe modul în care arată curtea lor şi pe confort“, spune Emil Goţa, directorul general al Elis Pavaje.

ELIT

Prin urmare, compania a înre­gistrat o creştere de 25% a afa­cerilor în primul semestru din 2020 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, deşi aşteptările după prima lună de pan­demie erau mai degrabă pesimiste.

Elis Pavaje are în total patru fabrici de pavele (la care se adaugă una de piatră), în Petreşti (judeţul Alba), Stoeneşti (judeţul Prahova), Secuienii Noi (judeţul Neamţ) şi Vinţu de Jos (judeţul Alba). Businessul Elis Pavaje a ajuns la 217 mil. lei (aproape 46 mil. euro) în 2019, în creştere cu 21% faţă de anul precedent.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419