Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comisia parlamentară specială pentru proiectul privind Roşia Montană va fi condusă de Iulian Iancu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD Iulian Iancu va conduce comisia parlamentară specială pentru proiectul privind Roşia Montană, ce urmează a fi constituită prin votul plenului Parlamentului. Iulian Iancu este preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor.

La nivelul USL s-a decis ca şefia Comisiei parlamentare speciale pentru proiectul privind Roşia Montană să revină social-democraţilor, au mai precizat sursele citate.

Constituirea comisiei speciale urmează să fie aprobată marţi în plenul celor două Camere ale Parlamentului. Comisia urmează să aibă în jur de 20 de membri din toate grupurile parlamentare, în funcţie de algoritmul politic.

Minerii de la Roşia Montană, care s-au blocat în subteran de cinci, respectiv trei zile, au ieşit din mină, duminică seară, după aproape o oră de la momentul în care premierul Victor Ponta a coborât la ei, primul-ministru spunându-le acestora că le va aduce Comisia parlamentară.

„Le-am promis că se face comisie şi aducem aici comisia, să se decidă aici”, a afirmat premierul Victor Ponta, la ieşirea din galerie.

Sursa: Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea