Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comisarii ANPC, fără telefoane în timpul controalelor: Cum vor comunica în timpul operațiunilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarii ANPC, fără telefoane în timpul controalelor: Cum vor comunica în timpul operațiunilor

Comisarii ANPC își vor lăsa la birou telefoanele mobile pe toată durata acțiunilor de amploare, pentru a fi limitate orice posibilități de exercitare a unor presiuni exterioare și a preveni eventuale acuzații de lipsă de integritate, anunță ANPC, potrivit mediafax.

Comunicarea pe teren, în interiorul grupului de control, va fi asigurată cu ajutorul a 20 de stații de emisie-recepție performante, achiziționate special pentru aceste operațiuni, precizează instituția, într-un comunicat.

Pentru a pune în aplicare strategia internă de integritate și combatere a corupției, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a efectuat toate demersurile necesare pentru implementarea procedurii de control în cazul acțiunilor de control de mare impact, precizează comunicatul.

Frecvența de comunicații folosită va fi una protejată și sigură, astfel încât coordonatorii acțiunilor și comisarii prezenți pe teren vor putea comunica în cel mai sigur mod cu putință, fiind astfel exclusă posibilitatea oricărei tentative de avertizare anticipată a operatorilor economici sau de corupere a angajaților ANPC.

„Dat fiind că pregătim acțiuni de anvergură, această achiziție ne va pune la adăpost de orice fel de suspiciune. Suntem convinși că toți colegii înțeleg raționamentul funcționării acestei proceduri și sunt solidari cu lupta pentru integritate și combatere a corupției. Facem aceste eforturi pentru că ne dorim o abordare unitară, demonstrarea fermității și certitudinea verticalității colegilor noștri”, spune Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea