// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Comerțul online, în vizorul ANAF: Vor fi verificați utilizatorii care vând foarte multe produse pe site-uri

cumparaturi-onlineFiscul nu își mută doar ghișeele pe internet, ci și controalele. Potrivit unor documente obținute de profit.ro, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)  își construiește o aripă specială pentru comerțul electronic.

Fiscul vrea ca procesatorii de plăți să fie obligați prin lege să-i furnizeze informații despre tranzacțiile facute de persoanele fizice și juridice pe internet. A început deja să solicite date de la siteuri precum olx și okazii pentru a vedea ce comercianți nu își achită taxele. Sunt luați în colimator utilizatorii care vând foarte multe produse, dar și magazinele online care tranzacționează volume mari.

Pentru a-și lărgi controalele din sfera online, fiscul va angaja specialiști IT, dar va avea nevoie totodată de o schimbare legislativă care să-i permită accesul la datele procesatorilor de plăți. Planurile vin după ce în ultimii doi ani autoritățile au descoperit fraude în comerțul online estimate la peste 7 milioane de euro.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Comerțul online, în vizorul ANAF: Vor fi verificați utilizatorii care vând foarte multe produse pe site-uri

  1. Marian 01.11.2016 la 10:22

    Asta nu poate fi decat bine, pacat ca v-ati trezit dupa 5 ani da ii ok si acum.

  2. apoliticul 01.11.2016 la 19:54

    Sint curios cum il gasiti pe unul care vinde un produs pe olx iar la intrebarea daca la vindut pe olx raspunde nu.

  3. Marian 02.11.2016 la 9:39

    Lasa oamenii sa viseze!