Columbofilii din Cugir, locul I la balcaniada de la Târgovişte

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    În zilele de 10-11 februarie a.c., la Sala sporturilor din Târgovişte a avut loc cea de-a  VIII-a ediţie a Expoziţiei columbofililor din Balcani. Manifestarea a fost organizată de Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România şi a reunit asociaţii ale crescătorilor din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova respectiv România, ţara noastră fiind reprezentată de Uniunea Crescătorilor de Porumbei (UCP) şi Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România (FCPR). Potrivit dlui Daniel Arion, crescător de porumbei din Cugir, locul I pe uniuni columbofile a revenit reprezentanţilor din Cugir, atât la Femele standard cât şi la Masculi standard, rezultatul bun fiind influenţat şi de echipa Dăian şi Barbur care s-a situat de asemenea pe locul I la Masculi. „Punctajele celor mai buni porumbei a făcut ca uniunea noastră să fie cea mai bună din Balcani”, a precizat Daniel Arion. (C.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

CUGIR C 13 februarie 2012 at 20:12

BRAVO BAIETI! ! ! VA STIMEZ SINCER PENTRU TRUDA VOASTRA DE A DEZVOLTA ACEST SPORT MINUNAT.SUCCES SI LA MAI MAREEEEEE ! ! ! !

alex 13 februarie 2012 at 23:21

Eeeee, acuma stiu eu de unde aveau sambata cupa aceea imensa in discoteca! Si ce mai beau baietii sampanie din ea 🙂 foarte tare, bravo lor, bravo porumbarilor din Cugir, sunt niste oameni care se tin de acest sport si unii isi dedica intreaga viata lui.

Comentariile sunt oprite