Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Colonelul Tudor Pașca a promovat concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef la Jandarmeria Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colonelul Tudor Pașca a promovat concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef la Jandarmeria Alba

Inițial împuternicit pentru un an la comanda Jandarmeriei Alba în iunie 2022, iar apoi desemnat șef al IJJ Alba în iunie 2023, col. Tudor-Gheorghe Pașca a promovat concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef desfășurat în luna februarie a.c..

El a devenit astfel inspector-șef cu acte în regulă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, succedându-i la conducerea instituției col. Marius Giurea, care între timp a trecut în rezervă.

În vârstă de 42 de ani împliniți în luna februarie, col. Tudor Pașca a fost angajat la Jandarmeria Alba la 1 decembrie 2005, iar de-a lungul carierei a urcat treptele ierarhiei militare până în 2017, când a fost mai întâi împuternicit și ulterior desemnat adjunct, iar din octombrie 2019 prim – adjunct al inspectorului-șef, funcție din care, în iunie 2022, a fost împuternicit la conducerea IJJ Alba, mai întâi interimar, iar după promovarea concursului în această lună, ca inspector-șef cu drepturi depline.

Citește și: Moș Crăciun, la Jandarmeria Alba: Copiii cadrelor au primit cadouri de la bătrânelul cu barbă albă

Col. Tudor Pașca, originar din comuna Albac, este absolvent al Facultăților de Drept și Științe Economice din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și al unor stagii de formare în domeniul luptei împotriva traficului de persoane și în domeniul cercetării judiciare, organizate de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Jandarmeria Franceză, Inspectoratul General al Poliției Române și cu alte instituții din România.

Totodată, el a absolvit două masterate, în managementul serviciilor publice, respectiv în instituții de drept bancar fiscal vamal, ambele la universitatea albaiuliană. Este căsătorit și are o fetiță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024 Și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paști, frumoasa și cocheta localitate Vinerea, care în prezent respiră un aer cu adevărat european, îmbracă straie festive. Obiceiul păștenilor, specific vinerenilor, inițiat în anul 1948 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea