Rămâi conectat

Curier Județean

Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, REABILITAT la o sută de ani de la înființare. Proiectul a fost depus spre finanțare de Primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud a postat în aceasta dimineață un mesaj pe pagina sa de facebook, prin care informează că a fost depus spre finanțare proiectul privind reabilitarea Colegiului Național „Titu Maiorescu” din Aiud. Anul viitor se vor împlini 100 de ani de la înființarea acestuia.

”Am depus spre finanțare proiectul privind reabilitarea Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud.
Anul viitor, Colegiul National „Titu Maiorescu” Aiud împlinește 100 de ani de la înființare. Credem că această importantă aniversare istorică ar fi cel mai potrivit marcată printr-o modernizare a colegiului.
În acest sens, executivul local a depus la CNI o solicitare privind includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul „Unități și Instituții de Învățământ de Stat” pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Colegiu Național „Titu Maiorescu” Aiud.” – au declarat reprezentanții.

Prin aceasta reabilitare, Primăria Municipiului Aiud dorește să susțină învățământul și reușească îmbunătățirea calității acestuia.

”Prin acest proiect ne dorim îmbunătățirea calității învățământului primar, gimnazial și liceal prin achiziționarea de echipamente IT de ultimă generație, recompartimentarea spațiilor interioare pentru crearea unor spații prielnice necesare desfășurării activităților educaționale, reamenajarea spațiilor exterioare prin crearea unui spațiu verde destinat elevilor, reabilitarea/modernizarea clădirii Colegiului și refacerea instalațiilor (sanitare, de detecție incendiu, electrice, iluminat, etc.). ”- au mai menționat aceștia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea