Rămâi conectat

Cultură Educație

Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia aniversează 96 de ani de existență prin concursuri și momente festive

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2015, Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” aniversează 96 de ani de existență. În această săptămână se vor desfășura activități specifice acestei sărbători, potrivit unui comunicat de presă.  

Colegiul Militar MV deschidere an scolar 2015 (79)Astfel, miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 14:00 va avea loc finala concursului tematic ,,Instrucție cu cântec”, urmată de festivitatea de premiere a competițiilor sportive: ,,Cupa 25 Octombrie” și ,,Cupa Mihai Viteazul”, precum și a concursului de grafică și caricatură ,,Coala și penița.” Ziua de joi este dedicată întâlnirii absolvenților promoției 2015, studenți în cadrul academiilor categoriilor de forțe ale Armatei cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în vederea unei mai bune orientări profesionale și a împărtășirii experienței examenului de admitere în învățământul militar superior și postliceal. În aceeași zi, elevii claselor a IX-a vor participa la întâlnirea cu absolvenții veterani ai Liceului Militar din perioada Târgu Mureș. Astfel de întâlniri sunt adevărate povești de viață, de istorie și de succes al celor care, astăzi sunt veteranii noștri.

Vineri începând cu ora 12:00, pe platoul din incinta colegiului, va avea loc adunarea festivă dedicată aniversării patronului spiritual al colegiului (Sf. Arhanghel Mihail), urmată de ceremonia religioasă dedicată memoriei eroilor absolvenți ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”. De la ora 13:00, în sala de festivități a instituției, formațiile artistice ale elevilor colegiului vor prezenta un spectacol aniversar. Între orele 13:00-15:00 colegiul va avea Ziua Porților Deschise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea