Rămâi conectat

Curier Județean

Colegiul Militar din Alba Iulia, desemnat câștigător la Competiția Națională ”Școala Europeană” 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul din Alba Iulia a fost desemnat câștigător la ”Școala Europeană” 2018, la care și-a depus candidatura, alături de alte peste 100 de școli din România.

”În urma evaluării desfășurate în perioada 23-27 aprilie 2018, la Botoșani, școala a fost desemnată câștigătoare. Au fost înscrise în concurs 112 scoli din tara si au câștigat acest titlu 61 dintre ele. Din comisia naționala de evaluare au făcut parte inspectorii de proiecte educaționale din tara, iar criteriile de evaluare au ținut cont de rezultatele obținute de elevi in ultimii 3 ani la olimpiade, concursuri si la examenele de bacalaureat si de implicarea instituției în proiecte europene, simpozioane, parteneriate naționale si internaționale”, a transmis, marți, într-un comunicat de presă, IȘJ Alba.

Titlul de „Scoala europeana” este valabil pentru o perioada de 3 ani, Colegiul National Militar obtinand pentru a patra oara consecutiv acest titlu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea