Rămâi conectat

Curier Județean

Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia- pe podium la Gala Edumanager.ro

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia – pe podium la Gala Edumanager.ro

Gala Edumanager.ro, împreună cu ”Oameni și Companii” , a organizat miercuri, 21 noiembrie 2018, cea de-a VI-a ediție a Galei Edumanager.ro, ca o încununare a eforturilor făcute pentru dezvoltarea sistemului educațional din România.

În cadrul evenimentului au fost evidențiate și premiate proiecte importante derulate în acest an în învățământul universitar și preuniversitar.

Colegiul Economic ”D.P. Marțian” din Alba Iulia, s-a aflat și în acest an, alături de zeci de instituții de învățământ din toată țara, în cursa pentru premii. Instituția de învățământ din Alba Iulia nu este la prima participare la această Gală. Respectiv, în anul 2013, a obținut Premiul de excelență pentru rezultate de excepție la Olimpiadele naționale și internaționale, în 2016 Participare pentru Proiectul Lecții de gramatică, iar în 2017, Diploma de excelență  pentru rezultate excepționale obținute la Proiectul ”Investiții semnificative în baza tehnologică IT@C”.

În acest an, dintre cele 113 proiecte înregistrate în concurs, Colegiul Economic ”D. P. Marțian” a fost premiat cu Diploma de excelență pentru Proiectul ”Digital teacher – limba engleză”. Distincția i-a fost oferită directorului Colegiului, prof. Dincă Florin Cristian, la eveniment.

Proiectul vizează utilizarea mijloacelor IT în predarea limbii engleze, învățarea unei limbi străine prin utilizarea tehnicii moderne, a unor metode noi și aplicative de predare a limbii engleze, prin folosirea echipamentelor interactive și a aplicațiilor online. Proiectul a fost elaborat și pus în practică de prof. Cacovean Simona de la Colegiul Economic ”D.P. Marțian”, cu intenția de a stimula dorința și interesul elevilor de a învăța o limbă de circulație internațională, într-un mod facil, plăcut și atractiv.

Felicitări Instituției de Învățământ pentru promovarea calității actului educațional!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea