Rămâi conectat

Politică Administrație

Codul Silvic își va intra în drepturi imediat după ce va fi promulgat – a spus ministrul Mediului

Ziarul Unirea

Publicat

în

gratiela-gavrilescuMinistrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu, a declarat luni, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurilor, că noul Cod Silvic își va intra în drepturi imediat după ce va fi promulgat.

”Abia aștept să fie promulgat și să își intre în drepturi, pentru că foarte mulți ați lucrat la noul Cod Silvic, ați adus amendamente. Este un Cod care trebuia să fie împrospătat pentru că acesta avea o vechime de peste 8 ani și nu era aliniat la toate cerințele și necesitățile noastre. Codul Silvic a plecat în termen de la camera decizională — Camera Deputaților — și bănuiesc că, în perioada următoare, legea va fi promulgată. Nu cred că se va întoarce la Parlament pentru modificări, pentru că s-a muncit doi ani de zile, au fost foarte multe dezbateri pe Codul Silvic. Eu cred că este mult mai bun decât cel după care funcționăm astăzi”, a spus Gavrilescu, citată de Agerpres.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea