COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii, până joi seara, în Alba și alte 35 de județe din țară

Paul Voicu - Primar 2020

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate, valabilă pentru 36 de județe din țară, printre care și Alba, de miercuri de la ora 18.00, până joi la ora 23.00.

UPDATE: ANM a actualizat informarea meteo. Numărul județelor care se află sub Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate a fost redus la 28, de la 36 anterior.

ELIT

Citiți și Atenționare meteo actualizată: COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii, în Alba și alte 27 de județe, joi, până la ora 23.00

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a ţării și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Mihail David - 2020

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20…30 l/mp și pe spații restrânse 50…70 l/mp.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Notă: Astfel de fenomene vor fi şi în după-amiaza zilei de miercuri, 7 iunie, dar pe spaţii mai restrânse, iar în cursul zilei de joi, 8 iunie se vor semnala şi în partea de sud-est a ţării.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...