Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

COD GALBEN de furtuni în Alba, până joi dimineața. COD PORTOCALIU în nord-estul țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANM a emis avertizări de furtuni și ploi torențiale valabile de marți până joi în mai multe județe din țară, inclusiv în Alba.

COD GALBEN: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate – de marți, 24 august, ora 12.00 până miercuri, 25 august, ora 10.00

În intervalul menționat, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Banat, Maramureș și la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25 – 40 l/mp.

COD PORTOCALIU: instabilitate atmosferică accentuată; marți, 24 august, orele 14:00 – 22:00

În intervalul menționat, în jumătatea nordică a Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 60 – 80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30 – 40 l/mp și izolat 50 – 60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala și în Transilvania, dar pe arii restrânse.

COD GALBEN: cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată, de miercuri, 25 august, ora 10.00 până joi, 26 august, ora 10:00

În intervalul menționat, în Transilvania, Moldova și local în Banat, Oltenia, Muntenia și la munte, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25 – 40 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea