Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

COD GALBEN de CEAȚĂ în Alba și alte 22 de județe. Vizibilitate redusă sub 100 de metri și pe autostrada A10 Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, mai multe atenționări Cod galben de ceață în Alba și alte 22 de județe. Ceața încurcă traficul și pe autostrada A10 Sebeș-Turda.

Potrivit meteorologilor, în județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Botoşani, Neamţ, Vrancea, Vaslui, Caraş-Severin, Arad, Timiş, Hunedoara, Sălaj, Cluj și Bistriţa-Năsăud se semnalează, până la ora 10.00, ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrăzile A3-Turda-Borș, A10 Sebeș-Turda și A3 Ungheni-Chețani, cu vizibilitate redusă sub 100 de metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea