Rămâi conectat

Actualitate

Coaliția de guvernare ia în calcul amânarea ratelor la bănci. Explicațiile lui Marcel Ciolacu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Coaliția de guvernare ia în calcul amânarea ratelor la bănci. Explicațiile lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat faptul că este analizată o variantă a amânării ratelor la bănci, de către coaliția de guvernare. Acesta a mai precizat că decizia detaliată va fi prezentată în cursul zilei de luni, de către liderii formațiunilor din coaliție.

România, spre o criză ecnonomică. Guvernanţii iau în calcul varianta amânării ratelor la bănci

„Există această variantă, nu pot să mint. Există această variantă. Luni se va detalia. Ea a fost discutată şi cu băncile, deşi a ajuns la un acord”, spune la digi24.ro preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, despre varianta amânării ratelor la bănci.

El nu a dat mai multe detalii.

„Important e că am ajuns la un consens, important e că am constatat cu toţii necesitatea şi, repet, cel mai important este că colaborăm şi vorbim despre oportunităţile, nu numai despre necazurile pe care le are România în acest context geopolitic”, afirmă Ciolacu.

El spune că şi programul de şomaj tehnic va fi prelungit.

Totodată, Marcel Ciolacu a amintit de proiectul parlamentarilor social-democraţi ca salariul minim în agricultură să fie de 3.000 de lei, similar cu sectorul construcţiilor.

Liderii coaliţiei de guvernare au analizat, marţi, forma finală a pachetului de măsuri economice şi sociale pregătite pentru protejarea populaţiei şi economiei de efectele crizelor pe care le traversează România. Ei vor prezenta, lunea viitoare, la Palatul Parlamentului aceste măsuri.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea