Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CNAS a reluat tipărirea cardurilor de sănătate. Cine sunt beneficiarii și cum pot intra în posesia lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNAS a reluat tipărirea cardurilor de sănătate. Cine sunt beneficiarii și cum pot intra în posesia lor

Ministerul Sănătății a anunțat realizarea unui nou acord-cadru cu Compania Națională „Imprimeria Națională” – S.A., pentru reluarea procesului de tipărire a cardului național de asigurări sociale de sănătate. În primă fază, acestea vor fi livrate beneficiarilor în două loturi. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ministerul Sănătății (MS) a făcut anunțul mult așteptat de mulți români. Instituția a transmis că a fost demarat procesul de retipărire a cardurilor de sănătate, astfel că, un prim lot de 200.000 de carduri va fi livrat Caselelor Judeţene de Asigurări de Sănătate, până la finalul lunii noiembrie.

Cel de-al doilea lot, care va conține tot 200.000 de carduri, va fi distribuit până la data de 15 decembrie. Potrivit Ministerului Sănătății, aceste carduri retipărite sunt destinate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani sau celor care au devenit asigurate după distribuția inițială a cardurilor.

Acest acord-cadru încheiat cu ”Imprimeria Națională” este pe trei ani și are ca obiectiv realizarea a 1,2 milioane de carduri de sănătate. Potrivit primelor informații, pentru tipărirea primelor 400.000 de carduri s-a alocat un buget de 5,5 milioane de lei, iar beneficiarii vor intra în posesia cardurilor prin intermediul Casei de Sănătate

”Procesul de retipărire a cardurilor de sănătate a început, urmând ca un număr de 400.000 de carduri de sănătate să fie livrate către Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate în două loturi. Primul lot, de 200.000 de carduri de sănătate, se va livra până la data de 31 noiembrie 2023, iar al doilea lot are ca termen de livrare data de 15 decembrie 2023. Bugetul alocat pentru tipărirea celor 400.000 de carduri este de aproximativ 5,5 milioane lei”, a transmis Ministerul Sănătăți.

Sursa: playtech.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse Bursa de merit se acordă, în 2024, celor mai buni 30% elevi din fiecare clasă, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Pentru elevii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea