Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR: Se circulă în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor și autostrăzilor. S-a acționat cu 1.293 de autoutilaje în zonele vizate de atenționări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni într-un comunicat că lucrătorii de la întreţinerea autostrăzilor şi drumurilor naţionale au acţionat, în ultimele ore, cu 1.293 de autoutilaje şi aproape 8.873 de tone de material antiderapant pentru asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă în zonele aflate sub avertizările emise de meteorologi.

Conform datelor centralizate, în intervalul 21 ianuarie, ora 17:00 – 22 ianuarie, ora 5:00, drumarii au acţionat după cum urmează: DRDP Constanţa – cu 72 autoutilaje şi şapte tone de material antiderapant, DRDP Bucureşti – cu 247 de autoutilaje şi 1.275 tone material antiderapant, DRDP Craiova – cu 221 autoutilaje şi 2.057 tone material antiderapant, DRDP Timişoara – cu 164 autoutilaje şi 1.841,93 tone material antiderapant, DRDP Cluj – cu 264 autoutilaje şi 1.871,3 tone material antiderapant, DRDP Braşov – cu 178 autoutilaje şi 1.070 tone material antiderapant, respectiv DRDP Iaşi – cu 147 autoutilaje şi 750,74 tone material antiderapant.

În total la nivel naţional, în perioada menţionată, s-a acţionat cu 1.293 de autoutilaje şi s-au răspândit 8.872,97 tone material antiderapant.

Începând cu ora 5:00, a intrat în vigoare Codul galben de ninsori viscolite pentru judeţele Galaţi, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Codul este valabil până la ora 22:00.

CNAIR precizează că, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi autostrăzilor din România, iar în zonele afectate, se acţionează în permanenţă pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea