CNAIR: 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect așteptat a se inaugura în toamnă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

CNAIR: 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect așteptat a se inaugura în toamnă.

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere achită facturi pentru lucrările unui tronson din autostrada Transilvania.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit Registrului de Plăţi al CNAIR, asocierea  Strabag-Straco încasează 8,3 milioane lei pentru realizarea unui tronson din autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea. Chiar dacă proiectul este finalizat în proporţie de circa 65%, oficialii CNAIR spun că cei 10,1 km de autostradă se vor finaliza în cursul lunii octombrie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cei 10,1 km de autostradă costă 251,35 milioane lei, în prezent, constructorul are probleme cu relocarea reţelor de electricitate.

Zilele trecute, Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a întocmit o situaţie privind recepţia autostrăzilor în acest an. Potrivit unui document întocmit de conducerea CNAIR – Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Expres, nouă loturi de autostradă se vor recepţiona în acest an.

Din situaţia privind recepţia autostrăzilor rezultă că 10,1 km de şosea la patru benzi, între Ungheni şi Ogra se vor deschide traficului în cursul lunii octombrie.

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419