Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR: 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect așteptat a se inaugura în toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNAIR: 2 milioane euro pentru un lot din autostrada Transilvania, proiect așteptat a se inaugura în toamnă.

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere achită facturi pentru lucrările unui tronson din autostrada Transilvania.

Potrivit Registrului de Plăţi al CNAIR, asocierea  Strabag-Straco încasează 8,3 milioane lei pentru realizarea unui tronson din autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea. Chiar dacă proiectul este finalizat în proporţie de circa 65%, oficialii CNAIR spun că cei 10,1 km de autostradă se vor finaliza în cursul lunii octombrie.

Cei 10,1 km de autostradă costă 251,35 milioane lei, în prezent, constructorul are probleme cu relocarea reţelor de electricitate.

Zilele trecute, Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a întocmit o situaţie privind recepţia autostrăzilor în acest an. Potrivit unui document întocmit de conducerea CNAIR – Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Expres, nouă loturi de autostradă se vor recepţiona în acest an.

Din situaţia privind recepţia autostrăzilor rezultă că 10,1 km de şosea la patru benzi, între Ungheni şi Ogra se vor deschide traficului în cursul lunii octombrie.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea