Rămâi conectat

Politică Administrație

CNADNR nu reușește să reacționeze corespunzător nici măcar în scris, ce să mai vorbim de șosele!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a l-a suspendat pe funcție pe Mallasz Robert, Șeful Centrului de  Întreținere și Coordonare Pianu, va trebui ori să-și dea chiar dumnealui demisia ori să-i demită pe autorii comunicatului în care CNADNR explică condițiile de producere a accidentului rutier de la Cunța. Astfel, în comunicatul emis azi CNADNR se referă la autostrada Sebeș-Turda, autostradă care nici măcar nu există, ca să nu mai vorbim despre faptul că în cazul în care ar fi fost deja construită ar fi exact în direcția opusă.

Redăm un fragment din comunicatul CNADNR:

“La ora 6.00 pe sectorul de autostradă Sebeș-Turda s-a efectuat o revizie pentru stabilirea măsurilor de acționare. La ora 8.40 pe sectorul de autostradă cuprins între km 293- km 316, s-a acționat prin răspândirea a 32 tone de sare cu 2 ( două) autobasculante cu lamă si răspânditor pe sensul Pianu-Cunța și cu 2 ( două ) Unimog-uri pe sensul Cunța-Pianu.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea