Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

CN ROMARM SA București – Filiala Societatea UZINA MECANICĂ CUGIR SA: Anunț public privind procedura de evaluare a impactului asupra mediului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

21 februarie 2024: Anunț public privind procedura de evaluare a impactului asupra mediului

C.N. ROMARM S.A. București – Filiala Societatea UZINA MECANICĂ CUGIR S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “SISTEM DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSE REGENERABILE-CENTRALA FOTOELECTRICĂ”, propus a fi amplasat în orașul  CUGIR, str. 21 Decembrie 1989, nr.1, jud.ALBA.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba  din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B,  în zilele de luni – joi, orele 09.00–14.00 si vineri, între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

DIRECTOR GENERAL,
Ing. TRIFAN MIRCEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea