Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Club Allegria din Alba Iulia își redeschide porțile, cu o petrecere de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din 1 Decembrie, tinerii din Alba Iulia, și nu numai, vor avea o nouă oportunitate de distracție. Club Allegria din centrul orașului își va redeschide porțile, după maallegriai bine de un an de pauză, spre încântarea tuturor celor care își amintesc cu nostalgie de petrecerile de aici, dar și a celor cu chef de viață, care nu au călcat niciodată  pragul clubului.

”Cel mai longeviv club din oraș își redeschide porțile de ziua Națională a României! Revenim cu vibe-uri bune, chef de party, băutură pe alese și multă energie pozitivă!

Anunță-ți prietenii, și hai să o facem lată, așa cum o făceam odată :)”, transmit reprezentanții clubului.

După marea deschidere, distracția continuă pe 2 și 3 decembrie cu două petreceri tematice, ”House Night” și ”Surprise Party”. Biletul de intrare în club va fi 15 lei pentru băieți și gratuit pentru fete.

Pentru cei interesaţi de rezervări/info, patronii localului pun la dispoziție două numere de tel: 0744 527 577 și 0747 161 899. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea